Comunicat al membrilor fondatori ai ACS Petrolul 52

Față de dezinformările apărute, în ultima perioadă, în presă și în spațiul public, grupul membrilor fondatori ACS Petrolul 52 precizează în mod deschis și ferm că nu s-a împotrivit niciodată și nici nu se va opune unei asocieri în termeni legali cu Consiliul Local Ploiești sau cu alte instituții publice sau private.

Aceste dezinformări aduc clubului prejudicii de imagine în relația cu investitori, sponsori sau finanțatori, conducând, totodată, la alterarea încrederii în club și a stării de spirit a echipei.

Ne manifestăm, încă o dată, deschiderea totală față de oricine dorește să se asocieze sau să finanțeze clubul Petrolul Ploiești și precizăm, din nou, faptul că nu au existat, și nu vor exista, solicitări personale de natură financiară ale membrilor fondatori pentru cedarea majorității Asociației.

Nu am ascuns și nu vom ascunde realitatea privind situația financiară a clubului, care, în acest moment, este una delicată, fiind evident faptul că este nevoie de sprijin imediat.

Echipa FC Petrolul Ploiești reprezintă județul Prahova și orașul Ploiești și are nevoie de sprijinul tuturor celor care doresc să se implice. Ea aparține ploieștenilor, prahovenilor și tuturor celor care iubesc acest club!

Vă mulțumim!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043