Concordia Chiajna – FC Petrolul/Trambulină către Liga 1?

Petroliștii speră să bifeze, mâine, primul succes din play-off, în partida pe care o vor susține, în deplasare, cu Concordia Chiajna (ora 14.30).

Până la un punct, „lupii” și-au atins scopul în debutul fazei play-off. N-au pierdut în fața contracandidatelor la promovarea directă, Universitatea Cluj și AFC Hermannstadt, confruntări în care le-a lipsit doar golul ca să-și concretizeze și în clasament superioritatea din teren, dar au cedat, în schimb, în „Ghencea”, eșec ce a dereglat, puțin, calculele pentru Liga 1. Distanța de opt lungimi cu care s-a intrat în play-off, față de locul trei, s-a înjumătățit, astfel, după trei etape, așa că elevii lui Nicolae Constantin au nevoie, cât mai repede, de o victorie care să-i reașeze, confortabil, pe drumul spre primul eșalon.

Meciul de mâine, de la Chiajna, poate fi, așadar, trambulina către promovare. Diferența față de rivale ar crește iar, în condițiile în care Clujul și Sibiul au meci direct în această etapă, iar Liga 1 s-ar vedea din ce în ce mai clar. Sigur, nu va fi deloc ușor, Concordia având o echipă experimentată și cât se poate de incomodă, dar Diarra și colegii săi au, fără doar și poate, atuurile necesare pentru a obține cele trei puncte puse în joc.

Petroliștii au plecat în această după-amiază spre Capitală, după ce au efectuat un antrenament pe terenul sintetic de la Parcul Vest, pentru a se acomoda cu suprafața pe care se va juca mâine. În lotul lui Nicolae Constantin nu sunt indisponibilități de ultimă oră, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” fiind preocupat, în schimb, să-i mențină pe jucători în parametri fizici optimi, programul intens din ultima săptămână putând lăsa oarece urme la acest capitol.

Partida de la Chiajna va începe la ora 14.30, iar gazdele întâlnirii au anunțat faptul că biletele vor putea fi achiziționate direct de la stadionul „Concordia”, prețul unui tichet în zona rezervată suporterilor ploieșteni fiind de 15 lei. Confruntarea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Iulian Dima (București) – Alexandru Florin Vișan (Galați) și Marius Cristian Marchidanu (Brăila). Arbitru de rezervă va fi Alin Constantin Olaru (Rm. Vâlcea).

Meciul va fi transmis, în direct, de către televiziunile deținătoare de drepturi TV pentru partidele din eșalonul secund, Digisport, LookSport și OrangeSport.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043