Coordonatele până la finalul anului

Profitând de pauza mai lungă din campionat, Superliga fiind întreruptă pe timpul desfășurării fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar, petroliștii se bucură de o vacanță ceva mai consistentă în această perioadă. Astfel, imediat după meciul de vineri, de la Sf. Gheorghe, elevii lui Nicolae Constantin au primit liber, reunirea lotului fiind programată pentru joi, 17 noiembrie, atunci când vor demara pregătirile pentru ultima parte a anului 2023.

Până la începutul lunii decembrie, antrenamentele se vor derula la Ploiești, în unele zile în regim de semi-cantonament, internționându-se și disputarea unor jocuri de verificare. În situația în care nu vor interveni modificări de ultimă oră, miercuri, 23 noiembrie, Petrolul va merge, din nou, la Sf. Gheorghe, pentru un test cu Sepsi OSK (ora 12.00), iar sâmbătă, 26 noiembrie, formația noastră o va întâlni pe FC Voluntari, locul desfășurării jocului și ora de start a întâlnirii urmând să fie stabilite în perioada următoare.

Țicu și Bratu, convocați la loturile naționale

Pentru doi dintre jucătorii formației noastre antrenamentele au continuat și în această perioadă, Vali Țicu și Mario Bratu fiind convocați la acțiunile echipelor naționale „U21”, respectiv „U20”. Astfel, Țicu participă la un stagiu de pregătire, în țară, al reprezentativei de tineret, ce are programate două jocuri-test, cu CSA Steaua (17 noiembrie, ora 17.00) și FC Argeș (21 noiembrie, ora 13.00), în vreme ce Bratu (foto www.frf.ro) a mers la Arad, acolo unde selecționata „U20” va întâlni, în meciuri amicale, Italia (17 noiembrie, ora 21.00) și Polonia (21 noiembrie, ora 20.00).

Patru meciuri în decembrie!

Finalul anului 2022 va fi unul extrem de încărcat, cu patru meciuri oficiale programate în decurs de circa două săptămâni, trei dintre acestea urmând să se dispute pe „Ilie Oană”.

Superliga se va relua în jurul datei de 3 decembrie, atunci când, în etapa a 19-a, FC Petrolul va primi vizita Universității Cluj. Apoi, la jumătatea săptămânii următoare sunt programate meciurile din etapa a treia a fazei grupelor Cupei României, în cadrul căreia, tot la Ploiești, echipa noastră o va întâlni pe U Craiova 1948 (în jurul datei de 7 decembrie).

Imediat, în preajma zile de 10 decembrie, este programat derbiul din deplasare cu Rapid București (etapa 20 Superliga), iar anul se va încheia cu un nou duel cu U Craiova 1948, și tot pe „Ilie Oană”, dar, de data aceasta, în runda a 21-a din Superliga (în jurul datei de 17 decembrie). După aceea se va intra în pauza de Sărbători, prima etapă din 2023 fiind programată să se desfășoare pe 21 ianuarie.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913