CSM Reșița – FC Petrolul/Prima deplasare a sezonului

Petrolul a luat startul în noul campionat pe „Ilie Oană”, în partida pierdută în prelungiri, marți, cu Farul Constanța, iar acum se pregătește și pentru prima deplasare a sezonului. Una dintre cele mai lungi, în condițiile în care „lupii” au fost nevoiți să străbată țara până la Reșița, și cât se poate de dificilă și în plan sportiv, CSM fiind, fără doar și poate, un adversar incomod pentru orice combatantă din eșalonul secund.

Elevii lui Viorel Moldovan au ajuns încă de ieri, la Reșița, astăzi efectuând un antrenament pe un teren din zonă. Cum nu există indispoibilități legate de probleme medicale, tehnicianul echipei noastre poate miza, astfel, pe cel mai bun efectiv pe care îl are la dispoziție în momentul de față.

De partea cealaltă, pentru CSM Reșița, formație pregătită de către Alexandru Pelici, meciul de mâine reprezintă debutul absolut în actuala ediție de campionat, bănățenii având liber în runda inaugurală. Gazdele abordează actuala stagiune cu un lot experimentat, din care fac parte patru ex-petroliști, portarii Alberto Cobrea și Cristian Zimmermann, jucătorii de câmp Victoraș Astafei și Cristian Danci, alături de care se mai află și alți fotbaliști cu stagii vechi în primele eșaloane, cum ar fi Laurențiu Buș, Andrei Dumitraș, Deividas Matulevičius, Daniel Ene sau Daniel Vădrariu.

Partida de mâine se va disputa pe stadionul „Mircea Chivu” și va începe la ora 13.00. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Doru Claudiu Lucaci (Cluj Napoca) și Ionuț Marius Bobe (Videle). Arbitru de rezervă va fi Andrei Lucian Țiții (Sibiu), iar ca observatori au fost delegați Iulian Spătaru (Timișoara) și Romeo Malac (Timișoara).

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826