Delegație a FRF în vizită la clubul nostru

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, secretarul general-adjunct Gabriel Bodescu, directorul tehnic Mihai Stoichiță și Felix Grigore, managerul departamentului de competiții al FRF, s-au aflat, astăzi, într-o vizită la sediul clubului nostru. Acțiunea face parte dintr-un tur pe care oficialii Federației îl efectuează, în această perioadă, la cluburile și asociațiile sportive afiliate din întreaga țară, ziua de astăzi fiind rezervată celor din județul Prahova.

„S-au discutat diverse aspecte legate de activitatea clubului nostru, atât în ceea ce privește Academia de Copii și Juniori, cât și prima echipă. Am aflat care sunt proiectele Federației, le-am expus și noi planurile noastre, au fost atinse și subiecte de natură administrativă, iar acțiunea a fost, fără doar și poate, una binevenită, mai ales în contextul actual”, a precizat președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Din partea clubului nostru, la această întâlnire au mai participat, alături de Costel Lazăr, vice-președintele Mihai Dogaru, precum și responsabilii Academiei de Copii și Juniori, Octavian Grigore și Gheorghe Liliac.

 

 

 

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043