Delegație a FRF în vizită la clubul nostru

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, secretarul general-adjunct Gabriel Bodescu, directorul tehnic Mihai Stoichiță și Felix Grigore, managerul departamentului de competiții al FRF, s-au aflat, astăzi, într-o vizită la sediul clubului nostru. Acțiunea face parte dintr-un tur pe care oficialii Federației îl efectuează, în această perioadă, la cluburile și asociațiile sportive afiliate din întreaga țară, ziua de astăzi fiind rezervată celor din județul Prahova.

„S-au discutat diverse aspecte legate de activitatea clubului nostru, atât în ceea ce privește Academia de Copii și Juniori, cât și prima echipă. Am aflat care sunt proiectele Federației, le-am expus și noi planurile noastre, au fost atinse și subiecte de natură administrativă, iar acțiunea a fost, fără doar și poate, una binevenită, mai ales în contextul actual”, a precizat președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Din partea clubului nostru, la această întâlnire au mai participat, alături de Costel Lazăr, vice-președintele Mihai Dogaru, precum și responsabilii Academiei de Copii și Juniori, Octavian Grigore și Gheorghe Liliac.

 

 

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1642
2641
3635
4634
5629