Deplasare, la Dej, pentru punctele care să ne mențină în frunte!

Devenită, după etapa trecută, lideră a eșalonului secund, Petrolul va juca, mâine, pe terenul nou-promovatei Unirea Dej, cu misiunea clară să-și apere fotoliul de lideră. Partida va începe la ora 13.00, fiind televizată de către Digisport, LookSport și TelekomSport.

La câteva zile după ce și-au terminat aventura în Cupa României, fiind eliminați de către U Craiova 1948 la capătul unui joc în care au fost cel puțin la nivelul adversarilor de prim eșalon, elevii lui Nicolae Constantin sunt concentrați, acum, doar pe obiectivul primordial, acela al promovării în Liga 1! „Lupii” au de apărat prima poziție a clasamentului, pe care au urcat etapa trecută, într-o deplasare deloc facilă, pe terenul nou-promovatei Unirea Dej. O formație care, la rândul ei, vine după o serie pozitivă, câștigând ultimele două confruntări (2-1 cu CSA Steaua și 1-0 cu Astra Giurgiu, în deplasare), ardelenii ocupând locul 8, cu un total de 11 puncte, la două lungimi distanță de zona de play-off.

Conștienți, astfel, de faptul că vor avea o misiune cât se poate de dificilă, petroliștii au pregătit cu mare atenție „expediția” Dej. Deplasarea se va face cu avionul, delegația „galben-albaștrilor” urmând să plece, spre seară, către Cluj, de acolo de unde va fi prelutată de către autocarul clubului. Din păcate, însă, problemele de efectiv continuă să-i dea bătăi de cap lui Nae Constantin, pentru că tehnicianul nu-l va avea la dispoziție nici pentru această întâlnire pe golgheterul Sory Diarra, cel care, din cauza unei rupturi musculare, va fi indisponbil în următoarea perioadă. În schimb, față de confruntarea cu U Craiova, revin în lot Vali Țicu, Eugeniu Cebotaru și Cosmin Tucaliuc, în vreme ce Bart Meijers iese, în continuare, din discuții, fundașul olandez fiind, încă, în perioada de recuperare.

Partida de mâine va începe la ora 13.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Andrei Florin (Tg. Mureș) – Ovidiu Timar (Oradea) și George Bogdan Duță (Bacău). Arbitru de rezevă va fi Ioan Boldea (Alba), iar ca observatori au fost delegați Dan Jinga (Bistrița) și Radu Bitea (Oradea).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043