Din nou acasă: FC Petrolul – CS Tunari, mâine, ora 19.00

După două deplasări consecutive în care şi-au reconfirmat statutul de lideri, prin succesele concludente obţinute la Aninoasa şi la Moreni, petroliştii se întorc acasă, cu două jocuri pe „Ilie Oană” în această săptămână: mâine, de la ora 19.00, cu CS Tunari, şi vineri, de la ora 16.00, cu Concordia Chiajna II. Evident, toate calculele „lupilor” pleacă de la obţinerea a şase puncte din cele două întâlniri, cu atât mai mult cu cât acestea sunt programate chiar înaintea duelului cu AFCM Alexandria, foarte probabil hotărâtor în ecuaţia promovării

Prima (re)întâlnire a petroliştilor cu suportrii lor se va produce mâine seară, de la ora 19.00, atunci când trupa lui Romulus Ciobanu va da piept cu CS Tunari, formaţia clasată pe poziţia a cincea în ierarhia la zi a Seriei a III-a.

Un joc pe care petroliştii au început să-l pregătească imediat după confruntarea de la Moreni, antrenându-se în fiecare zi de la sfârşitul săptămânii trecute, iar de azi intrând în cantonament. De la această confruntare lipsesc Claudiu Tudor, accidentat în debutul întâlnirii de la Moreni, şi Paul Antoche, suspendat pentru cumulul a patru cartonaşe galbene, acestea fiind singurele indisponibilităţi din efectivul petroliştilor.

Arbitrează Dorin Burloiu

Întâlnirea de mâine va fi condusă, de la centru, de către gălăţeanul Dorin Burloiu, cel care va fi ajutat de concitadinul său Răzvan Bedreagă şi de către Adrian Mihăiţă Noroc (Botoşani).

Ca observatori au fost delegaţi Gheorghe Mihalache (Buzău, pentru arbitraj) şi Florentin Barbu (Galaţi, pentru organizare).

Casa de bilete, deschisă până la startul meciului

Puse în vânzare de săptămâna trecută, biletele pentru acest joc vor fi disponibile şi mâine, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”. Aceasta va fi deschisă de la ora 09.00 până la startul întâlnirii, iar preţul tichetelor este cel obişnuit: 6 lei la Peluze, 10 lei la Tribuna a II-a, 15 lei la Tribuna I şi 20 lei la Tribuna 0.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs CSA Steaua Bucureşti (On time)

Stadion Ilie Oană
Liga 2

Clasament

LocClubMPct
11027
21024
31023
41022
51021