Din nou la treabă!

Petroliștii și-au reluat, astăzi, pregătirile, după pauza din ultima zi a weekend-ului, prima ședință a săptămânii desfășurându-se pe terenul de la Pleașa. Un antrenament solicitant din punct de vedere fizic, derulat și pe un frig pătrunzător, dar în efectiv incomplet, în condițiile în care o serie de jucători au fost menajați din cauza problemelor medicale. Astfel, Simon Măzărache este așteptat ca, de zilele următoare, să intre în programul normal, în vreme ce Mario Bratu, Mihai Velisar și Sergiu Părvulescu au fost opriți de la antrenamentul de azi, după ce au acuzat ușoare accidentări în urma testului de sâmbătă, cu Astra Giurgiu.

Mâine, „lupii” vor avea o zi cu două antrenamente, iar vineri sau sâmbătă (ziua și locul urmând să fie stabilite) vor susține cel de-al doilea meci de verificare al acestei perioade, în compania colegei de eșalon Unirea Slobozia.

Se conturează adversarele din Antalya

De duminică, „lupii” vor merge în Antalya, pentru un cantonament ce se va întinde până pe 11 februarie. Formația noastră își va stabili cartierul general în Lara și va disputa patru meciuri amicale, numele a trei adversare fiind cunoscute. Astfel, pe 5 februarie, Petrolul o va întâlni pe SKA Rostov, formație clasată pe primul loc în FNL 2 – Grupa 1, cel de-al treilea eșalon valoric al Rusiei, apoi, pe 8 februare, va juca cu Metalist Harkov (locul 10 în prima ligă Ucraina), pentru ca pe 10 februarie, cu o zi înainte de întoarcerea acasă, să aibă ca adversară tot o formație din Rusia, divizionara secundă Spartak Moscova-2 (locul 13 în FNL 1).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826