Egal în primul meci amical al anului

Într-o atmosferă demnă de un meci oficial, creată de suporterii „lupilor”, petroliștii au deschis, astăzi, seria verificărilor din 2022, cu un test susținut pe terenul sintetic de la Câmpina, în compania colegei de eșalon Astra Giurgiu. Partida s-a încheiat nedecis, 1-1 (0-1), golul formației nostre fiind marcat de către Takayuki Seto (75).

Partida s-a întins pe durata a două reprize de câte 50 de minute și a fost controlată, în cea mai mare parte, de către elevii lui Nicolae Constantin, aceștia având ocaziile mai multe și mai clare. Scorul a fost deschis, însă, de către giurgiuveni, cei care, aproape de finalul primei părți, au marcat prin Dragu (48), jucătorul Astrei învingându-l pe Avram cu un șut expediat, din interiorul careului, lângă bara din stânga. Egalarea a venit la jumătatea reprizei secunde, atunci când Seto (75) a recuperat un balon deviat din șutul lui Dragoș Gheorghe și, rămas singur cu portarul advers, a trimis în plasă.

Nicolae Constantin a rulat 23 de jucători în întâlnirea de astăzi, folosind formule distincte în fiecare repriză. N-au putut juca deloc Simon Măzărache, Silviu Pană, Mario Bratu și portarul Eduard Berbeacă, cu toții acuzând diverse accidentări, în vreme ce Sory Diarra, revenit de doar două zile la Ploiești, se pregătește, deocamdată, separat, pentru a recupera handicapul ce-l separă de coechipierii săi.

În prima repriză, pentru Petrolul au evoluat Avram – Pîrvulescu, Lică, Olaru, Țicu – Cebotaru, Prejmerean – Tolea, Tucaliuc, Saim Tudor – Coman. După reluare, pentru formația noastră au jucat Jercălău – I. Duță, Meijers, Huja, Velisar – Chindriș, Seto – Constantinescu, Boțogan (80 D. Ilie), D. Gheorghe – Jarovic.

„Lupii” vor continua să se pregătească la Ploiești și pe parcursul săptămânii viitoare, iar sâmbătă au programat cel de-al doilea joc amical, cu Unirea Slobozia, ora și locația urmând să fie stabilite. Apoi, duminică, 30 ianuarie, este programată plecarea în Antalya, pentru un stagiu ce se va întinde până pe 11 februarie.

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu)

 

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725