FC Petrolul – ACS Steagul Roşu Braşov

Petrolul s-a impus clar în primul meci al trofeului „Nicolae Pescaru”, chiar în faţa gazdelor competiţiei, ACS Steagul Roşu Braşov.

După un joc dominat de la un capăt la celălalt de către elevii lui Octavian Grigore, scorul final a fost 5-0 (2-0), golurile fiind înscrise de către Claudiu Tudor (34, penalti), Antoche (37 – lovitură de cap, din 6 metri, după o centrare venită, de pe stânga, de la Cl. Tudor), Vintilă (49 – reluare din faţa porţii, după pasă venită, de pe stânga, de la D. Gheorghe), Păun (63 – şut din mijlocul careului) şi Nini Popescu (75 – scăpat singur, pe dreapta, a plasat balonul pe lângă portarul gazdelor).

Pentru acest joc, Octavian Grigore a folosit două formule distincte, apelând la toţi jucătorii valizi. Astfel, în prima repriză au jucat Marinică – Vagner, Antoche, Puchea, Velisar – Chindriş – Lambru, Ciocâlteu, Cl. Tudor (cpt), Niţescu – Arnăutu (37 Vintilă), pentru ca după pauză să intre Bolboaşă – Olaru, Chiriţă (cpt), Frîncu, Ţicu – Catană – N. Popescu, G. Dumitru, Păun, D. Gheorghe – Vintilă (60 Stănescu). Din cauza unor probleme medicale, au fost menajaţi Prunescu, Saim şi Botezan.

Mâine, de la ora 11.30, tot pe stadionul „Metrom”, „lupii” vor juca finala mare a competiţiei, în compania Oţelului Galaţi, echipă care a învins-o, după loviturile de departajare, pe CSA Steaua. Apoi, după încheierea întâlnirii, petroliştii vor pleca spre casă, iar seara, de la ora 18.00, vor disputa, pe stadionul „Conpet” din Strejnic, un nou joc de verificare, în compania formaţiei Progresul Spartac Bucureşti.

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826