FC Petrolul – Aerostar Bacău se va juca luni, 16 noiembrie, la Mogoșoaia

Partida dintre FC Petrolul Ploiești și Aerostar Bacău, contând pentru etapa a 12-a a Ligii 2, se va disputa luni, 16 noiembrie, de la ora 19.30, pe terenul din incinta Centrului de Fotbal FRF de la Mogoșoaia.

Inițial, ținându-se cont de faptul că, în zilele de 11 și 17 noiembrie, pe stadionul „Ilie Oană” vor avea loc întâlnirile internaționale România – Belarus (echipe de seniori) și România – Danemarca (U21), jocul dintre Petrolul și Aerostar era programat să se desfășorare miercuri, 18 noiembrie.

Cum, însă, finalul de an va fi unul extrem de aglomerat, dar și pentru a fi evitată, pe de altă parte, o noua pauză lungă între două jocuri oficiale, clubul nostru a solicitat mutarea datei de disputare a întâlnirii, găsindu-se, strict pentru această confruntare, varianta Mogoșoaia.

„Am vrut să evităm o situație în care, între 18 și 28 noiembrie, am fi avut de disputat patru partide într-un interval de doar zece zile! Iar, pe de altă parte, ar fi fost și o nouă pauză mare, 12 zile distanță între jocul cu Rapid și cel cu Aerostar, așa încât am solicitat reprogramarea partidei. Am avut acordul celor de la Aerostar și am găsit înțelegere din partea FRF pentru a folosi un teren foarte bun, cel al Centrului de la Mogoșoaia”, a precizat președintele „galben-albaștrilor”, Costel Lazăr.

Pe lângă meciul cu Aerostar, până la finalul anului petroliștii mai au de jucat cu ASU Poli Timișoara (21/22noiembrie, deplasare), Gloria Buzău (25 noiembrie, acasă), Ceahlăul Piatra Neamț (28 noiembrie, deplasare, Cupa României) și Unirea Slobozia (05/06 decembrie, deplasare).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043