FC Petrolul – BSC Siofok 3-1/Trei din trei!

Petrolul a încheiat cu un parcurs perfect primul cantonament din Antalya, câștigând și cel de-al treilea test programat la Belek. „Lupii” s-au impus, scor 3-1, în fața ungurilor de la BFC Siofok, golurile echipei lui Costel Enache fiind marcate de către Derlis David Meza Colli (19), Alberto Olaru (59) și Armando Vajushi (60).

Al treilea meci, a treia victorie! Și, din nou, un joc consistent, ofensiv, ce a produs trei goluri și alte câteva ocazii importante, într-o partidă pe care „galben-albaștrii” au dominat-o cu autoritate de la început și până la final.

Petroliștii au deschis destul de repede scorul, atunci când Ianis Stoica a bătut perfect o lovitură liberă de pe stânga, iar MEZA COLLI (19) a venit la colțul lung și a reluat, cu capul, în plasă. La pauză s-a intrat cu avantaj minim, dar lucrurile s-au lămurit în decurs de nici un minut, atunci când elevii lui Enache au mai punctat de încă două ori. Mai întâi OLARU (59) a urmărit bine o minge respinsă de defensiva adversă și, cu un șut de la 18 metri, a făcut inutil plonjonul lui Molnar, pentru ca, la următoarea acțiune ofensivă, VAJUSHI (60) să finalizeze fără emoții, de la 7-8 metri, lateral dreapta, după centrarea venită, de pe stânga, de la Pol Roige!

Spre final, ungurii au avut satisfacția golului de onoare, „căpitanul” Magosfoloi (81) executând bine o lovitură liberă de la 22 de metri, peste zid, în dreapta lui Lungu, 3-1 fiind, astfel, scorul final al celei de-a treia victorie de la Belek, după cele cu FK Kyzylzhar (2-0) și Budaorsi SC (3-2).

Vineri este programată revenirea acasă, urmând ca, după o perioadă de pregătire la Ploiești, petroliștii să se întoarcă în Antalya, pentru cel de-al doilea cantonament, programat în perioada 02-14 februarie.

FC Petrolul Ploiești – BSC Siofok 3-1 (1-0)

Marcatori: Meza Colli (19), Olaru (59), Vajushi (60).

FC Petrolul (repriza I): Apostolachi (30 Avram) – Bărboianu, Olaru, Manolache, Țicu – Bratu, Pierce, Meza Colli – Deac, Blănaru (30 Younes), I. Stoica.

FC Petrolul (repriza a II-a): Avram (60 Lungu) – Olaru, Rogac, Manolache (78 Nicolae), Țicu – Marinescu (72 Nițescu), Enache, Saim Tudor – Vajushi, Younes (60 Arnăutu), Pol Roige.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913