FC Petrolul – CS Mioveni 2/Pregătiţi pentru ultimul pas

FC Petrolul se pregăteşte să încheie, şi matematic, conturile cu eşalonul trei, meciul de mâine, cu CS Mioveni 2, fiind de aşteptat să parafeze promovarea în Liga a II-a. Partida se va desfăşura pe „Ilie Oană”, cu începere de la ora 14.00.

Exilul Petrolului în subsolul fotbalului românesc se apropie de final, ploieştenii fiind pregătiţi să facă, mâine, şi ultimul pas către eşalonul secund. Cu şase puncte avans şi un meci în minus faţă de următoarea clasată, Voinţa Turnu Măgurele, când au mai rămas trei etape din actuala ediţie de campionat, „lupii” mai au nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura, şi din punct de vedere matematic, promovarea în Liga a II-a. Şi, evident, ploieştenii pornesc din postura favoriţilor indiscutabili în confruntarea cu CS Mioveni 2, diferenţa de valoare şi de experienţă dintre cele două combatante fiind cât se poate de clară.

Dar, chiar dacă sărbătoarea promovării este aproape, elevii lui Romulus Ciobanu au pregătit confruntarea cu formaţia argeşeană la fel ca şi pe cele de până acum, acordându-i toată atenţia necesară. Ploieştenii au efectuat antrenamente zilnice, fiind gata să le ofere susţinătorilor lor o victorie şi un spectacol pe măsură în întâlnirea CS Mioveni 2. Una de la care vor lipsi doi dintre titularii obişnuiţi ai acestui retur de campionat, Cristian Andor şi Georgian Păun, primul fiind, în continuare, accidentat, iar cel de-al doilea suspendat după ce a acumulat patru cartonaşe galbene.

Biletele pentru această partidă se găsesc la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, deschisă până la ora de start a întâlnirii.

În vizită la Flanco

Răspunzând invitaţiei lansată de către Flanco, unul dintre partenerii FC Petrolul Ploieşti din acest sezon, mai mulţi jucători ai echipei noastre au vizitat, astăzi, reprezentanţa din Ploieşti Shopping City a retailerului de produse IT&C, electronice şi electrocasnice.

„Lupii” au socializat cu clienţii magazinului şi au împărţit invitaţii la meciul de mâine, dintre FC Petrolul şi CS Mioveni II, de la care se aşteaptă să aducă marea bucurie a promovării în cel de-al doilea eşalon. VIDEO AICI

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043