FC Petrolul – Ripensia/ Setați doar pe victorie!

FC Petrolul va închide runda a treia a eșalonului secund, cu meciul pe care îl va susține, mâine seară, de la ora 19.30, pe „Ilie Oană”, cu Ripensia Timișoara.

„Lupii” nu au mai câștigat în ultimele cinci meciuri oficiale disputate, în campionat sau Cupa României, pe teren propriu, iar Viorel Moldovan spune că a venit momentul ca elevii săi să arate faptul că se află pe o pantă ascendentă.

„Trebuie, neapărat, să câștigăm acest joc și să confirmăm, astfel, atât rezultatul, cât și evoluția bună de la Reșița. Avem nevoie de o prestație consistentă, cu ajutorul căreia să ne trecem în cont încă trei puncte, și nu am altă idee în cap decât aceea a victoriei!”, a afirmat Viorel Moldovan, într-un iterviu acordat FCP TV.

Tehnicianul „galben-albaștrilor” e conștient de faptul că meciul nu va fi deloc unul ușor, atenționându-și jucătorii în acest sens. „I-am avertizat să țină cont de faptul că multe echipe care vin la Ploiești suferă de o metamorfoză incredibilă atunci când joacă împotriva Petrolului! Jocul trebuie tratat foarte, foarte serios, pentru că întâlnim un adversar care practică un fotbal de calitate. O echipă care nu are presiune, cu o dinamică interesantă și, chiar dacă la Craiova a pierdut cu 4-1, a avut momente în care a arătat un joc bun. Trebuie să fim pregătiți din punct de vedere mental, să intrăm foarte determinați pe teren, cu atitudinea potrivită, și să ne impunem jocul nostru, astfel încât să obținem cele trei puncte”, a mai spus Moldovan.

Antrenorul Petrolului a primit întăriri consistente în ultima perioadă și spune că, deși lipsă de omogenitate poate fi, la acest moment, un minus, în schimb calitatea lotului poate face diferența pe parcursul unui campionat lung și extrem de dificil. „Este adevărat că mai avem foarte multe reglaje de pus la punct, dar sunt convins de faptul că am jucători inteligenți, de calitate. Sunt doar 11 tricouri disponibile, însă concurența este benefică și, în condițiile în care ne așteaptă un campionat lung, este important să avem un lot echilibrat, atât numeric cât și valoric”, a conchis Viorel Moldovan.

Pentru partida de mâine seară, de pe „Ilie Oană”, ce va începe la ora 19.30, „lupii” au intrat încă de duminică în cantonament, fără să aibă indisponibilități în lot. Întâlnirea va fi arbitrată de către o brigadă Vlad Baban (Iași), cel care va fi ajutat de către asistenții Alexandru Filip (Constanța) și Florin Pucheanu (Ulmi-Dâmbovița). Arbitru de rezervă va fi Ana Maria Terteleac (Berceni-Ilfov), iar ca observatori au fost delegați Marcel Savaniu (Brașov) și Marian Lumînare (București).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043