FC Petrolul – Sepsi OSK/„Ca un meci de play-out!”

Fără nicio șansă să se mai implice în lupta pentru play-off, asta deși mare parte din campionat a „gravitat” în jurul poziției a șasea, Petrolul abordează ultimul meci al sezonului regulat, cel de pe „Ilie Oană”, cu Sepsi Sf. Gheorghe (ora 20.00), cu gândul doar la cele trei puncte, extrem de importante în perspectiva luptei din play-out.

„Jucăm contra unei echipe care are șanse să se califice în play-off. Suntem dezamăgiți, după ultimele meciuri, pentru că nu am acumulat puncte, dar, în același timp, suntem motivați să câștigăm jocul, pentru că știu că ne așteaptă o perioadă foarte grea, cu meciuri foarte dificile și cu intensitate mare”, a spus Florin Pîrvu.

„Avem forță pentru ceea ce urmează! Am mare încredere în acest grup de jucători, îi cunosc foarte bine, știm cum lucrăm, iar dezamăgirea care există trebuie să treacă foarte repede. Va fi o luptă la baionetă, nu mai avem timp să ne gândim la cea a fost. Am transmis echipei că vreau să fim la fel de puternici, mental, ca înainte, să nu picăm, iar asta trebuie să o arătăm începând cu meciul de mâne, pe care eu îl considerăm ca fiind primul din play-out pentru noi. Vreau să fim pregătiți, pentru că vor urma confruntări foarte grele”, a continuat tehnicianul „lupilor”. „Cred că va fi un meci deschis, ținând cont de faptul că Sepsi are nevoie neapărat să câștige, ca să spere la play-off, iar noi, cum am spus, vrem victoria, pentru ceea ce va urma. Suntem cu lotul complet, suntem concentrați, rămâne doar să arătăm pe teren că ne dorim cele trei puncte. Este foarte important să scăpăm foarte repede de acea presiune a locurilor fierbinți și să avem liniște pe final de sezon, ca să ne luptăm să terminăm cât mai sus”, a completat Pîrvu.

Despre meciul cu Sepsi a vorbit și Mihai Lucian Dumitriu. „Evident că este o dezamăgire, pentru că nu am îndeplinit obiectivul pe care noi ni l-am setat, în vestiar, dar ne concentrăm pe play-out și vrem să obținem cât mai multe puncte. Trebuie să lăsăm în urmă ce a fost, și să ne gândim ce de mâine începem un alt campionat, practic. Nu ne interesează neapărat să ne luăm revanșa în fața lui Sepsi, ci obiectivul nostru este, așa cum am spus, să câștigăm și să adunăm cît mai multe puncte”, a spus jucătorul Petrolului.

Partida dintre FC Petrolul și Sepsi Sf. Gheorghe va începe la ora 20.00, iar, cu ocazia zilei de 8 Martie, doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit, în baza biletelor pe care le vor primi în momentul accesului pe stadion. Biletele sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro, dar și la casa stadionului „Ilie Oana”, ce va fi deschisă începând cu ora 10.00.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Andrei Florin Chivulete (București) – Mihai Marius Marica (Bistrița) și Andrei Constantinescu (București). Rezervă: Andrei Antonie (București). Arbitru VAR: Radu Petrescu (București). Arbitru AVAR: Adrian Popescu (Craiova). Observatori: Andrei Ioniță (București) și Adrian Pitu (Constanța).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043