Final de tur în Capitală

Seria a III-a din cadrul celui de-al treilea eşalon îşi consumă, astăzi şi mâine, ultima etapă a turului. Lideră la zi a ierarhiei, FC Petrolul va încheia stagiunea de toamnă la marginea Bucureştiului, urmând ca mâine, de la ora 14.00, să o întâlnească pe SC Popeşti Leordeni.

Pornită la drum cu o echipă mai puţin, ca urmare a forfaitului declarată chiar înainte de startul competiţiei de către AS Milcov, şi rămasă, după câteva etape, şi fără Urban Titu, retrasă din campionat, Seria a III-a a ajuns, astfel, să termine turul cu o săptămână înainte faţă de data oficială programată pentru finalul primei părţi a sezonului.

Astăzi şi mâine se joacă, aşadar, meciurile rundei cu numărul 13, ultima a turului, iar Petrolul are de apărat poziţia de lideră a ierarhiei, având nevoie de un succes pe terenul lui SC Popeşti Leordeni pentru a ierna pe primul loc al Seriei a III-a. Cu două puncte mai mult decât principala urmăritoare, AFCM Alexandria, „lupii” nu se gândesc decât la victorie înaintea deplasării din Capitală, sperând, însă, şi la un pas greşit al teleormănenilor în confruntarea de astăzi, de la Ploieşti, cu Astra II, astfel încât să-i poată asigura un avantaj cât mai consistent înaintea pauzei competiţionale.

Ploieştenii au avut un program normal de antrenamente pentru această săptămână, elevii lui Octavian Grigore urmând să intre, de astăzi, în cantonament, pentru ca mâine dimineaţă să facă deplasarea către Popeşti Leordeni. Pentru această ultimă partidă oficială a anului, tehnicianul petroliştilor se confruntă cu câteva probleme de efectiv, neputând conta pe aportul „căpitanului” Claudiu Tudor, accidentat, în vreme ce Antoche şi Prunescu au acuzat, pe parcursul săptămânii, unele probleme de natură medicală, sperându-se ca ei să fie în plenitudinea forţelor până la ora jocului de mâine.

Partida de mâine se va disputa pe fostul stadion Intergaz (str. Leordeni 116, Popeşti Leordeni, jud. Ilfov), organizatorii anunţând faptul că suporterii petrolişti care vor face deplasarea cu maşinile personale pot parca pe str. Domniţa Bălaşa (ultima stradă la dreapta înaintea stadionului).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043