Furtuna din Antalya a dat peste cap planurile „lupilor”! Meciul cu Radnik, oprit după zece minute!

Antalya a intrat din nou, de ieri, sub cod de vreme severă. Un vânt foarte puternic ce „mătura” zona de pe coasta Mediteranei, însoțit de reprize de ploaie torențială, adevărate furtuni ce, inevitabil, au dat peste cap și programul de pregătire al echipelor aflate în zonă.

Nicolae Constantin și stafful său au contramandat antrenamentul de ieri după-amiază, oferindu-le o jumătate de zi liberă jucătorilor, cu speranța că astăzi, de la ora locală 11.30, se va putea juca meciul cu gruparea sârbă de prim-eșalon FK Radnik Surdulica. Cele două echipe s-au prezentat la teren, și-au făcut încălzirea, iar fluierul de start al arbitrului a venit conform programării, existând, așadar, speranța că, în ciuda rafalelor de vânt, jocul va putea fi dus până la capăt. Doar că, după câteva minute, cerul s-a înnegrit și s-a dezlănțuit o adevărată vijelie, cu tunete, fulgere și chiar grindină, astfel încât jucătorii s-au văzut nevoiți să se pună la adăpost. Iar sârbii au luat, imediat chiar, decizia de a pleca la hotel, meciul fiind oprit definitiv la circa zece minute de la startul său.

La momentul întreruperii, petroliștii conduceau cu 1-0, după ce Saim Tudor (5) punctase în minutul 5, cu un „trasor” expediat de la circa 30 de metri, lateral stânga, mingea, ajutată și de vântul ce bătea spre poarta sârbilor, poposind în vinclul din dreapta. „Lupii” începuseră partida cu Avram – Pîrvulescu, Meijers, Lică, Țicu (cpt) – Seto, Chindriș – Tolea, Tucaliuc, Saim Tudor – Jarovic.

Rămâne de văzut dacă, după-amiază, se va putea ieși pe teren, în caz contrar antrenamentul urmând să se desfășoare la sala de forță a hotelului. Cert este că, de mâine, prognoza arată mult mai încurajator, existând, astfel, perspective certe pentru o a doua săptămână a cantonamentului care să se deruleze fără probleme. Sâmbătă după-amiază, de la ora locală 17.00 (16.00 în România) este programat un nou test, în compania formației ruse de eșalon trei SKA Rostov.

 

 

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043