Noutăți în lotul petroliștilor

Marius Iulian Cioiu și Vedran Vrhovac au ajuns în cantonamentul Petrolului, cei doi fiind integrați, de astăzi, în programul de pregătire al echipei noastre.

Marius Cioiu (22 de ani) s-a despărțit, în această iarnă, de Academica Clincenic, echipă pentru care bifase 16 prezențe și un gol marcat în actuala ediție a Ligii 1. Putând evolua atât ca mijlocaș central, cât și în banda dreaptă, Cioiu a ajuns la Academica în vara anului trecut, venind de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

La rândul său, Vedran Vrhovac (23 ani) este un jucător născut la Busovaca, în Bosnia-Herzegovina, dar având și cetățenie croată. Fundaș central, Vrhovac (1.87 m) a jucat, în ultimul an și jumătate, pentru Zeljeznicar Sarajevo, în prima ligă bosniacă, adunând pe parcursul acestui sezon 17 prezențe, toate ca titular. Cu o apariție în naționala „U21” a Bosniei, dar și cu o selecție la prima reprezentativă, fiind rezervă la un joc amical cu SUA (19 decembrie 2021), Vrhovac a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru NK Novigrad (Croația), NK Vitez (Bosnia) și NK Celic Zenica (Bosnia), totalizând 98 de apariții în prima divizie din Bosnia.

Tot ca o noutate, în Antalya a ajuns, între timp, și fundașul central Marian Huja, acesta reluându-și antrenamentele alături de coechipierii săi.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043