Întâlnire între firmele prahovene și reprezentanții ACS Petrolul 52

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat astăzi, la sediul său, împreună cu Asociația Club Sportiv Petrolul 52 și MRS Residence – principalul sponsor al echipei, o întâlnire dedicată echipei de fotbal Petrolul Ploiești, unul dintre cele mai iubite simboluri prahovene.

La eveniment au participat președintele CCI Prahova, domnul Aurelian Gogulescu, președintele ACS Petrolul 52, domnul Costel Lazăr, directorul executiv al Maristar Com – MRS Residence, domnul Dan Aldea, membrii fondatori ai ACS Petrolul 52, domnii Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Ion Cojocaru, Octavian Grigore, Haralmbie Ion, Decu Crângașu și Paul Gușă, reprezentanții administrației publice locale, cei doi subprefecți ai județului Prahova, domnii Emil Drăgănescu și Alexandru Vane, precum și reprezentanți ai comunității prahovene de afaceri. Pentru câteva minute, la începutul evenimentului au fost prezenți și jucătorii „galben-albaștrilor”, chiar înainte de intrarea în cantonament pentru meciul de mâine seară, cu Farul Constanța.

Fotbalul rămâne, totuși, în continuare, unul dintre cele mai iubite și mai urmărite sporturi, iar perioada fasta pe care o traverseaza echipa Petrolul în prezent constituie un excelent prilej pentru a sprijini performanța. Totodată, numărul mare de spectatori, ca și oportunitățile de a viziona în direct aproape orice meci, fac din fotbal unul dintre cei mai importanți vectori de promovare pentru aceia care-și asociază numele și brandul cu acest sport foarte popular”, a precizat, în cuvântul său de deschidere, domnul Aurelian Gogulescu, președintele CCI Prahova.

Vreau să-i mulțumesc domnului președinte al Camerei de Comerț și Industrie Prahova pentru inițiativa avută, aceea de a organiza această întîlnire. O dezbatere și un dialog cu mediul de afaceri, care are ca principal scop cunoașterea reală a situației clubului”, a punctat președintele ACS Petrolul 52, Costel Lazăr.

Cu prilejul acestei întâlniri, reprezentanții firmelor au putut afla despre planul strategic și obiectivele de performanță ale FC Petrolul Ploiești pentru sezonul actual și pentru sezonul viitor, precum și despre oportunitățile și potențialul important de promovare care decurg dintr-o relație de parteneriat – sponsorizare cu clubul.  Întrucat in sezonul 2022 – 2023 echipa FC Petrolul Ploiesti activează în Superliga, pentru sprijinirea eforturilor de a performa la un nivel cât mai înalt se dorește atragerea de parteneri, susținători financiari dornici să-și promoveze imaginea prin asocierea cu un brand sportiv valoros atât prin tradiția sa, cât și prin perspectivele reale pentru un prezent și un viitor de excepție.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043