Supermarket „La Cocoș” intră în familia Petrolului Ploiești

Începând din această perioadă, clubului nostru i se alătură un nou partener, Supermarketul „La Cocoș” devenind unul dintre sponsorii Petrolului Ploiești.  Anunțul a fost făcut de către președintele Costel Lazăr, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc, astăzi, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova, între oficiali ai clubului nostru și reprezentanți ai mediului de afaceri din Prahova.

„Pentru comunitatea din care provenim și noi, pentru comunitatea în care am deschis primul magazin în urma cu 8 ani , sub brandul “La Cocoș “- aceea a județului Prahova, Petrolul este una dintre cele mai frumoase povești. Acum, mai mult decât oricând, are nevoie de susținerea comunității locale, iar noi am înțeles asta. Vrem să fim alături de echipă și să sărbătorim împreună în Liga I împlinirea a 100 de ani de la înființare. Hai Petrolul!”, a precizat Iulian Nica, antreprenorul care a dezvoltat lanțul „La Cocoș”.

Noul sponsor al Petrolului a pornit ca o afacere de familie și deține două centre comerciale în Ploiești și București, fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail.

Astfel, lanțul de supermarketuri cu capital 100% autohton „La Cocoș” s-a clasat pe locul 16 în Top 25 retaileri din România, potrivit revista-piata.ro înregistrând o creștere de +72% față de 2020.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043