Jucăm cu CSC 1599 Șelimbăr în faza play-off a Cupei României

La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc, astăzi, tragerea la sorți pentru faza play-off a Cupei României, tur în care va intra în competiție și FC Petrolul Ploiești.

Astfel, în meciul pentru calificarea în grupele întrecerii, echipa noastră o va întâlni pe divizionara secundă CSC 1599 Șelimbăr, partida urmând să se desfășoare pe terenul acesteia, pe 27/28 septembrie. Gruparea din Șelimbăr și-a disputat meciurile din acest sezon la Râmnicu Vâlcea și, după șase etape, ocupă poziția a șaptea în clasamentul la zi al Ligii 2 (3 victorii, 2 egaluri, 1 înfrângere).

 După cum se știe, din acest sezon Cupa României va avea un nou format. În faza play-off au acces 24 de echipe calificate din tururile eliminatorii precedente, plus opt formații din Superliga (cele clasate de la locul 9 în jos sezonul trecut). Câștigătoarele vor merge în grupe, alături de cele mai bune opt clasate în stagiunea precedentă a primului eșalon. Echipele vor fi împărțite în trei urne valorice și vor fi alcătuite 4 grupe de câte 6 echipe, fiecare formație urmând să dispute câte trei meciuri, întâlnind câte o echipă din fiecare urnă valorică.

Foto: www.frf.ro

 

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043