Întăriri pentru „lupi” în cantonamentul din Slovenia

Leo Grozavu are, începând de astăzi, doi jucători noi sub comandă, portarul Arpad Tordai (21 ani) şi mijlocaşul Robert Grecu (20 ani) ajungând aseară, aproape de miezul nopţii, în cantonamentul de la Terme Catez. Ambii fotbalişti aparţin de Viitorul Constanţa, şi urmează să evolueze, sub formă de împrumut, pentru FC Petrolul Ploieşti în sezonul 2018-2019.

Cu o talie impresionantă, 1.93 m, Tordai are la activ opt prezenţe în primul eşalon pentru Viitorul, jumătate dintre acestea fiind bifate în stagiunea trecută. La rândul său, Robert Grecu a evoluat ultima dată la FC Argeş, grupare pentru care a adunat 24 de prezenţe şi patru goluri marcate în ultima ediţie de campionat.

Tot ca un numitor comun, atât Tordai, cât şi Grecu, au în CV selecţii la reprezentativele de juniori, ei înscriindu-se, totodată, şi în grupul jucătorilor „U21” ce pot fi folosiţi de către FC Petrolul Ploieşti în Liga a II-a.

Cei doi au participat, în această dimineaţă, la primul antrenament alături de „galben-albaştrii” şi, foarte probabil, urmează să debuteze în tricoul „lupilor” cu ocazia ultimului joc din cadrul acestui stagiu, cel de vineri, cu Slaven Belupo.

Astăzi, amical cu HNK Gorica

Petrolul va suţine, astăzi, cel de-al treilea joc-test al cantonamentului, urmând să se deplaseze la Velika Gorica, lângă Zagreb, pentru meciul cu formaţia locală HNK Gorica. Nou-promovată în prima ligă croată, Gorica evoluează în întâlnirile de pe teren propriu pe „Radnik Arena”, un stadion cu o capacitate de 8000 de locuri, construit pentru Jocurile Universitare din 1987.

Acolo se va disputa şi partida din această după-amiază, de la ora locală 16.00 (17.00 în România), şi, în măsura posibilităţilor tehnice, FC Petrolul Ploieşti va încerca să vă prezinte şi acest joc în format live video, pe contul oficial de Facebook al clubului nostru.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043