Luni e tragerea la sorți pentru optimile Cupei României

FC Petrolul își va afla, luni, adversara din faza optimilor de finală ale Cupei României, tragerea la sorți urmând să se desfășoare, începând cu ora 12.00, la sediul Federației Române de Fotbal.

Conform regulamentului competiției, pentru tragerea la sorți se vor păstra urnele alcătuite înainte de faza „16”-imilor, cu mențiunea că echipele din Urna B, care au eliminat formații din Urna A, au preluat locul acestora. FC Petrolul Ploiești a rămas singura formație din Urna B, putând întâlni, astfel, orice alt adversar aflat în competiție!

În Urna A se vor regăsi CFR Cluj/FC Botoșani, FCSB, Sănăteatea Cluj (Liga 3), Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Foresta Suceava (Liga 3), Dinamo București, FC Voluntari, Politehnica Iași, AFC Hermannstadt, Universitatea Cluj, CS Mioveni, Metalul Buzău (Liga 3) și Academica Clinceni.

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Întâlnirile vor avea loc în perioada 29-31 octombrie, cu începere de la ora 14.30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115