„Lupii” s-au întors la treabă!

După un scurt respiro de două zile, primul cantonament din Antalya încheindu-se vineri și fiind urmat de un weekend liber, petroliștii s-au întors, de astăzi, la antrenamente. Elevii lui Costel Enache s-au pregătit pe terenul sintetic de la Câmpina, acolo unde sunt preconizate să se desfășoare cele mai multe antrenamente ale acestei săptămâni, programul putând fi adaptat în funcție de evenimentele meteorologice.

Vineri, „galben-albaștrii” au programat și un joc-test, în compania grupării de eșalon trei AS SR Brașov. Întâlnirea va începe la ora 13.00 și, cel mai probabil, se va disputa tot la Câmpina, însă o decizie în acest sens va fi luată zilele următoare.

De duminică, 2 februarie, petroliștii se vor muta, din nou, în Antalya, pentru cel de-al doilea cantonament al acestui început de an. Stagiul se va întinde până pe 14 februarie, fiind programate, în această perioadă, meciuri de verificare cu FC Nizhniy Novgorod (4 februarie/Rusia, liga 2, locul 11), FC SKA Khabarovsk (7 februarie/Rusia, liga 2, locul 8), FK Graficar Beograd (8 februarie/Serbia, liga 2, locul 1) și FC Avangard Kursk (11 februarie/Rusia, liga 2, locul 14).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043