Testul cu SR Brașov se joacă pe „Ilie Oană”!

Aflați în pregătiri acasă, în perioada dintre cele două cantonamente din Antalya, petroliștii vor susține, vineri, și un joc test, în compania formației de eșalon trei ACS SR Brașov.

Întâlnirea va începe la ora 13.00 și se va disputa pe „Ilie Oană”. Intrarea va fi liberă, iar accesul spectatorilor va fi permis la Tribuna 0 și la Tribuna I.

Apoi, duminică, 2 februarie, „lupii” vor pleca din nou în Turcia, pentru cel de-al doilea stagiu centralizat, ce se va întinde până pe data de 14 februarie și va cuprinde mai multe meciuri de verificare, fiind stabilite cele cu FC Nizhniy Novgorod (4 februarie/Rusia, liga 2, locul 11), FC SKA Khabarovsk (7 februarie/Rusia, liga 2, locul 8), FK Graficar Beograd (8 februarie/Serbia, liga 2, locul 1) și FC Avangard Kursk (11 februarie/Rusia, liga 2, locul 14).

Ianis Stoica, o nouă convocare la lotul național!

Din delegația „galben-albaștrilor” pentru cel de-al doilea cantonament nu va face parte și tânărul internațional de juniori Ianis Stoica, acesta urmând să participe, în aceeași perioadă, la o acțiune a lotului reprezentativ „U18”.

„Tricolorii” se vor reuni la Mogoșoaia, pe 2 februarie, iar trei zile mai târziu vor pleca într-un turneu de pregătire în Spania, acolo unde au programate trei jocuri, cu Norvegia (7 februarie), Portugalia (9 februarie) și Turcia (11 februarie).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs CSA Steaua Bucureşti (On time)

Stadion Ilie Oană
Liga 2

Clasament

LocClubMPct
11027
21024
31023
4921
51021