Meciul cu CSC 1599 Șelimbăr se va juca la Mediaș

FC Petrolul va merge, pentru cea de-a treia dată în acest sezon, la Mediaș! Astfel, după întâlnirile cu FC Universitatea Cluj și AFC Hermannstadt, stadionul „Gaz Metan” va găzdui și confruntarea cu CSC 1599 Șelimbăr, contând pentru faza play-off a Cupei României Betano.

Partida se va disputa miercuri, 28 septembrie, de la ora 18.45, arena din Mediaș fiind aleasă pentru că deține instalație de nocturnă, spre deosebire de cea de la Rm. Vâlcea, acolo unde oponenta „lupilor” își desfășoară, în acest sezon, meciurile considerate ca fiind pe teren propriu.

Altfel, n-ar fi exclus ca „sejurul” echipei lui Nicolae Constantin la Mediaș să se prelungească, în condițiile în care sunt șanse mari ca și partida de campionat cu CFR Cluj să se dispute, pe 1 octombrie, de la ora 21.30, tot acolo! Campioana en-titre a demarat lucrările de refacere a gazonului de pe stadionul propriu, așa încât va trebui, pentru meciul din etapa a 12-a a Superligii, să găsească o altă variantă, Mediaș și Sfântu Gheorghe fiind soluțiile avansate.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043