Ziua și ora meciului cu CSC 1599 Șelimbăr

Petroliștii s-au întors, astăzi, la antrenamente, după ce au beneficiat de o mini-vacanță de trei zile, începând, astfel, pregătirile pentru următoarele jocuri oficiale. După cum se știe, Superliga este în pauză timp de două săptămâni, competiția internă făcând loc întâlnirilor pe care le au de susținut echipele naționale, dar elevii lui Nicolae Constantin vor reveni ceva mai repede pe teren, în condițiile în care, la jumătatea săptămânii viitoare, vor debuta în ediția 2022-2023 a Cupei României Betano.

CSC 1599 Șelimbăr vs FC Petrolul, miercuri, 28 septembrie, ora 18.45

Astfel, partida CSC 1599 Șelimbăr – FC Petrolul Ploiești, din faza play-off a Cupei României, a fost programată să se desfășoare miercuri, 28 septembrie, de la ora 18.45, fiind televizată. Rămâne de stabilit și locul de disputare al întâlnirii, atâta vreme cât stadionul din Râmnicu Vâlcea, cel pe care formația din Șelimbăr și-a organizat, în acest sezon, partidele considerate „acasă”, nu dispune de instalație de nocturnă, fiind nevoie, așadar, de găsirea unei alte variante.

Apoi, la trei zile distanță de la meciul cu CSC Șelimbăr, „lupii” vor da piept cu campioana en-titre, CFR Cluj, în etapa a 12-a din Superliga. Întâlnirea se va juca sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 21.30, dar și în această situație există necunoscuta arenei care o va găzdui, pentru că oficialii clujeni au anunțat lucrări ample, în această perioadă, la gazonul din „Gruia”, stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” fiind, așadar, indisponibil.

Mai jos, câteva imagini de la antrenamentul de astăzi, unul desfășurat într-un efectiv relativ redus, în condițiile în care Țicu și Bratu sunt plecați la naționalele „U21” și „U20”, Meijers și Vîlceanu au fost învoiți, iar Tamaș a fost menajat, fundașul central resimțind urmele duelurilor purtate cu adversarii săi în ultimele partide.

 

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043