Vali Țicu și Mario Bratu merg la echipele naționale!

„Căpitanul” Valentin Țicu și mijlocașul Mario Bratu au primit convocările pentru acțiunile pe care echipele naționale „U21” și „U20” ale României le au programate în următoarele două săptămâni.

Astfel, Țicu va face parte din lotul reprezentativei „U21”, cea care își continuă pregătirile pentru turneul final al Campionatului European de anul viitor,  selecționata pregătită de către Emil Săndoi urmând să dispute jocurile amicale cu Spania (23 septembrie, Cluj) și Țările de Jos (28 septembrie, Cluj).  Vali Țicu, jucătorul din Superliga cu cele mai multe centrări expediate, conform indicelui Instat, este, de altfel, un obișnuit al „tricolorilor mici”, având trei prezențe adunate, pe parcursul anului trecut, în tricoul reprezentativei „U21”.

La rândul său, Mario Bratu revine la naționala „U20”, pentru jocurile amicale cu echipele similare ale Cehiei (22 septembrie, Chomutov) și Germaniei (28 septembrie, Arad). Mijlocașul „lupilor” a participat și la precedentele acțiuni ale „tricolorilor” „U20”, fiind prezent pe teren în meciurile cu Norvegia și Elveția, disputate în primăvara acestui an.

De remarcat că Țicu și Bratu sunt jucători produși 100% de către Petrolul Ploiești.

Mult succes!

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043