Mihai Constantinescu este directorul de marketing al clubului nostru

Începând de astăzi, clubul nostru are un director de marketing, în persoana lui Mihai Constantinescu. „Am fost în tratative cu dânsul de mai bine de o lună de zile. Discuțiile nu s-au legat, neapărat, de termenii contractuali, cât mai mult de planificarea a ceea ce urmează să facem. Îi urez bun venit și sunt convins că vom face treabă bună împreună”, a spus președintele Costel Lazăr.

Absolvent al unui masterat în managementul fotbalului la Institutul Johan Cruyff din Barcelona, Mihai Constantinescu a explicat motivele pentru care a ales Petrolul. „Sunt ploieștean, poate necunoscut în managementul fotbalului. M-am alăturat acestui fenomen numit Petrolul, am venit cu sufletul și sper să reușim să ducem fotbalul ploieștean acolo unde îi este locul. Am terminat, în 2020, un master în fotbal business, la Institutul Johan Cruyff din Barcelona, în parteneriat cu clubul FC Barcelona, și am avut, de asemenea, schimburi de experiență la Deportivo Alaves, Athletic Bilbao și Real Sociedad, acolo am văzut cum se dezvoltă aceste cluburi. Ultima colaborare am avut-o cu FC Buzău, ne-am strâns, însă, mâinile după ce am pus lucrurile pe picioare acolo, iar acum am preferat să aleg orașul meu natal și echipa de suflet”, a spus Mihai Constantinescu.

Mai jos, pe FCP TV, declarațiile integrale ale noului oficial al clubului nostru.

Precizări Costel Lazăr pe marginea situației actuale a clubului

De asemenea, în cadrul conferinței de presă de astăzi, președintele Costel Lazăr a adus mai multe precizări pe seama situației din prezent a clubului nostru. Declarațiile integrale le puteți urmări, de asemenea, pe FCP TV, mai jos.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043