Modificări în programul meciurilor următoare

Petroliștii vor avea de susținut trei confruntări în zece zile, pe lângă întâlnirile de campionat, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Dacia Unirea Brăilă, adăugându-se și partida de Cupa României, cu CSO Plopeni. Aceasta va fi și ordinea cronologică de disputare a acestora, după o modificare a zilei de disputare a confruntării de la Plopeni.

Duminică, de la ora 12.00, „galben-albaștrii” vor evolua la Tg. Jiu, în etapa cu numărul patru a eșalonului secund. Legat de acest meci, biletele vor costa 10 lei, suporterii petroliști având la dispoziție un sector cu 400 de locuri. Conform organizatorilor întâlnirii, la stadionul „Municipal” din Tg. Jiu nu va exista posibilitatea efecturăii testării rapide antigen.

Apoi, sâmbătă, 28 august, Petrolul va reveni pe „Ilie Oană”, pentru confruntarea cu Dacia Unirea Brăila, din runda a cincea a Ligii 2. Întâlnirea va începe la ora 15.30, cu trei ore mai târziu decât programarea inițială, schimbarea fiind anunțată în cursul zilei de astăzi.

După jocul cu brăilenii, pentru formația noastră va urma debutul în actuala ediție a Cupei României, aici fiind vorba despre o modificare față de data anunțată inițial. Formația lui Nicolae Constantin o va întâlni, în turul 3, pe CSO Plopeni, partida urmând să se dispute pe terenul formației de eșalon trei, miercuri, 1 septembrie, de la ora 17.30, cu o săptămână mai târziu decât celealte partide din această fază a competiției, programate pe 24-25 august. Amânarea a survenit în condițiile în care plopenarii vor debuta în campionat pe 27 august, la Rășinari.

De subliniat și faptul că, între 30 august și 11 septembrie, campionatul Ligii 2 va fi întrerupt, pentru a face loc unor acțiuni ale echipelor naționale de juniori ce se desfășoară în acea perioadă.

Ștefan Niță și Rafael Popovici – detașați la Liga 3

Doi tineri jucători petroliști au fost direcționați către formații din cel de-al treilea eșalon, acolo unde vor avea posibilitatea să adune cât mai multe prezențe în perioada următoare. Astfel, Ștefan Fabian Niță (2003), jucător care a efectuat pregătirea, în această vară, cu prima echipă, va fi împrumutat, și în acest sezon, la CSO Plopeni, formație la care fundașul dreapta a fost detașat și pe parcursul stagiunii precedente. De asemenea, Rafael Popovici (2004) va merge, până la finalul sezonului, la CS Luceafărul Oradea.

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639