Start în Liga Elitelor „U16”

Formația de juniori „U16” este prima reprezentantă a clubului nostru care ia startul în noul sezon al competițiilor juvenile, urmând ca, sâmbătă, să debuteze în stagiunea 2021-2022 a Ligii Elitelor. În runda inaugurală a Seriei a 2-a, Petrolul o va întâlni pe CSA Steaua, partida fiind programată să se desfășoare pe stadionul „Chimia” din Brazi, de la ora 10.00.

Pregătită de către Victor Roșca, formația noastră are în componență jucători născuți în 2006 și mai mici, aceștia sperând să le calce pe urmă colegilor lor mai mari, cei care, în ediția trecută de campionat, au atins turneul final al competiției.

Petrolul va face parte din Seria a 2-a a primei faze, alături de Petrosport Ploiești, Dinamo 1948 București, CSA Steaua, AFC Astra Giurgiu, ACS Daco-Getica București, Academica Clinceni, FC Voluntari, LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, ACS Sport Team București, Dacia Unirea Brăila și Farul Constanța.

Conform regulamentului, se va juca un singur tur, urmând ca, în funcție de pozițiile din clasament, echipele să fie repartizate, apoi, în faza următoare a competiției. Primele șase în ierarhie la finele celor 11 etape vor merge, cu menținerea punctelor, în play-off, acolo unde se va juca tur-retur, iar câștigătoarea seriei va obține calificarea pentru turneul final al campionatului. Și echipele clasate pe locurile 7-12, după prima fază, vor continua competiția, însă în faza play-out, acolo unde, de asemenea, se va juca în sistem tur-retur.

Iată, însă, programul echipei noastre în faza întâi:

21 august, Etapa 1: Petrolul Ploiești – CSA Steaua

28 august, Etapa 2: Dinamo 1948 – Petrolul Ploiești

4 septembrie, Etapa 3: Petrolul Ploiești – Farul Constanța

11 septembrie, Etapa 4: LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – Petrolul Ploiești

18 septembrie, Etapa 5: Petrolul Ploiești – Dacia Unirea Brăila

25 septembrie, Etapa 6: Petrosport Ploiești – Petrolul Ploiești

2 octombrie, Etapa 7: Petrolul Ploiești – ACS Sport Team București

9 octombrie, Etapa 8: Petrolul Ploiești – AFC Astra

16 octombrie, Etapa 9: Academica Clinceni – Petrolul Ploiești

23 octombrie, Etapa 10: Petrolul Ploiești – FC Voluntari

30 octombrie, Etapa 11: Daco-Getica București – Petrolul Ploiești

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115