Nume nou la antrenamentele „lupilor”

Petroliștii s-au antrenat, în această dimineață, la Pleașa, iar la ședința de pregătire condusă de către Nicolae Constantin a participat și un jucător nou. Este vorba despre fundașul central Alexandru Sabău (23 de ani), cel care, în acest sezon, a evoluat pentru o altă grupare de eșalon secund, Fotbal Club Brașov, de care s-a despărțit oficial zilele trecute.

Născut la Arad, Sabău a ajuns la Brașov la începutul campionatului în curs, de la Gloria Lunca Teuz-Cernei, și a bifat 14 prezențe în ediția 2021-2022 a Ligii 2, reușind să și înscrie de două ori. Tânărul apărător are și experiența fotbalului italian, acolo unde și-a petrecut o parte din anii junioratului, evoluând inclusiv în Serie D, pentru AVC Vogherese, între 2015 și 2018.

Intrat direct în programul de pregătire al „lupilor”, Sabău va face parte din lotul echipei noastre pentru restul sezonului, și va juca în meciurile de pregătire pe care Petrolul le va susține la finalul acestei săptămâni, cu Politehnica Iași și Farul 2 Constanța.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115