Punct de vedere

În atenția tuturor petroliștilor…!

Referitor la articolul aparut în spațiul media duminică 13 februarie 2022, facem cunoscute urmatoarele:

Ne delimităm ferm de orice legătură cu respectiva ”publicație”. Asociația și Clubul nu au niciun fel de contact cu proprietarul care este și singurul ”ziarist” care scrie acolo. Nu am fost contactați pentru vreo declarație.
Dacă am fi fost contactați pentru un punct de vedere, am fi răspuns ”no comment” întrucât nu agreăm tipul de ”presă” pe care îl abordează: publicarea de informații neverificate, promovarea de fake news ca ”informații adevărate/verificate”.

După știința noastră, ”publicația” respectivă nu este un organ media în adevăratul sens al cuvântului, respectiv:
– nu are o echipă redacțională – există un singur autor care este și proprietarul site-ului și care scrie sub mai multe pseudonime – detalii la rubrica ”prefață” a site-ului,
– nu are sediu – ca element de contact există doar o adresă de e-mail pe platforma gmail.com,
– nu este reprezentantă la conferințele de presă de angajați sau colaboratori, etc.

În plus, este de notorietate în Ploiești faptul că respectiva platformă este spațiu de difuzare de ”articole la comandă”, care n-au nicio legătură cu deontologia profesională a jurnaliștilor sau cu ideea de presă.

Acestea fiind spuse, pentru a nu oferi ”muniție” pentru alte eventuale ”articole” care nu au niciun fel de legătură cu realitatea, nu intenționăm să avem vreo reacție la cele publicate.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043