Parteneriatul dintre FC Petrolul și Barrier, prezentat oficial

Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și Barrier, unul dintre sponsorii care s-au alăturat familiei „galben-albastre” în această iarnă, a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Numărul unu în România în soluții de acoperire de goluri și tehnici de umbrire, brandul Barrier a venit, în această iarnă, alături de Petrolul Ploiești. „Ne-am dori ca la fiecare conferință de presă să prezentăm câte un partener care se alătură proiectului Petrolul Ploiești. Astăzi avem onoarea să prezentăm pe Barrier, un lider în industria tâmplăriei. Este un parteneriat care se derulează până la sfârșitul acestui campionat, dar avem încredere că vom continua împreună și în Liga 1”, a menționat directorul de marketing al FC Petrolul Ploiești, Mihai Constantinescu.

„Suntem alături de Petrolul nu doar pentru că este asemănarea de culori care ne reprezintă, ci și pentru că susținem performanța. Noi am făcut performanță și am ajuns numărul 1 în România, iar Petrolul, alături de noi, va ajunge în eșalonul superior. Am văzut dorința lor de a performa, de a fi numărul unu, ceea ce am făcut și noi în decursul anilor, și acesta este motivul pentru care am decis să ne alăturăm acestui proiect. Și vă garantăm că vom continua să fim alături de Petrolul și după încheierea acestui contract”, a mărturisit Sebastian Ștefănescu, regional sales manager Barrier.

În urmă cu câțiva ani am fost principalul sponsor al Cupei Ligii împreună cu cei de la Adeplast. De atunci ne-a plăcut fotbalul și am căutat tot timpul un brand mare al fotbalului românesc cu care să ne asociem. Iar acum a fost momentul în care am primit această invitație și suntem onorați să fim alături de Petrolul”, a spus și Alexandru Maxim, director de marketing al Barrier.

Despre Barrier

Povestea noastră a început în anul 1995, atunci când s-a înființat afacerea de familie Electric Plus. Dorința de a ne face remarcați pe piața din domeniu ne-a ambiționat să creăm brandul Barrier și să ne promitem că vom evolua constant.

După mai bine de 20 ani de activitate, suntem onorați că am contribuit la confortul a mii și mii de clienți. Drumul către succesul de azi al companiei Barrier a fost presărat cu nenumărate obstacole, însă fiecare provocare ne-a ajutat să devenim unul dintre cele mai puternice branduri din domeniul producătorilor de tâmplărie PVC.

Munca noastră nu se oprește doar la fabricarea ușilor și ferestrelor din PVC și aluminiu. Dintotdeauna ne-am dorit să oferim mai mult decât produse de calitate. Așa că ne-am pus la dispoziție resursele pentru a pune bazele Asociației Barrier, un proiect de amploare prin care susținem numeroase inițiative sociale.

Barrier, un partener de încredere

Dorința de a mulțumi fiecare client ne ghidează în activitatea zilnică. Indiferent de cerințe, suntem mereu pregătiți să răspundem prompt nevoilor tale. Profesioniștii Barrier sunt alături de tine din prima clipă și îți oferă soluții personalizate, simple și fiabile pentru spațiul tău. Îți suntem alături în fiecare etapă, de la alegerea ușilor și ferestrelor din PVC sau aluminiu potrivite și până la fabricarea acestora.

Știm că exigențele clienților noștri se traduc prin confort, calitate superioară și rezistență în timp. De aceea, folosim materiale și tehnologii de ultimă generație pentru realizarea unor produse din PVC de neegalat.

Relația cu fiecare client este importantă pentru noi. Muncim întotdeauna pentru a ne duce la bun sfârșit promisiunile. Suntem convinși că onestitatea stă la baza colaborărilor de lungă durată și este cheia care ne ghidează către inimile și casele cât mai multor români.

Barrier, o poveste despre oameni minunați

Suntem recunoscători să avem alături peste 600 de angajați care împărtășesc viziunea Barrier: crearea celor mai bune produse din tâmplărie PVC și aluminiu. Specialiștii companiei noastre sunt mereu dornici să lucreze cu cele mai noi materiale și tehnici inovatoare pentru a satisface dorințele clienților.

Credem că educația continuă este o parte importantă a succesului. De aceea, susținem dezvoltarea abilităților fiecărui angajat prin programe de integrare și cursuri de specializare. Așa a luat naștere Academia Barrier, locul în care profesioniștii noștri se bucură de traininguri periodice.

Competențele oamenilor din echipa noastră, pasiunea și atenția la detalii stau la baza produselor de calitate pe care le oferim de la înființare și până în prezent.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21832
31832
41831
51826