Parteneriatul dintre FC Petrolul și EXCLUSIVE CAR, prezentat oficial

Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și EXCLUSIVE CAR, unul dintre sponsorii care s-au alăturat familiei „galben-albastre” pe parcursul acestui sezon, a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Exclusive Car este o societate cu capital integral privat, înființată în anul 2006, având ca domeniu de activitate transporturile rutiere de marfuri. Este o societate din Băicoi și iată că sunt companii din jurul Ploieștiului care se alătura proiectului nostru, care au încredere în ceea ce se face la FC Petrolul Ploiești. Discuțiile au început încă din toamna anului trecut și s-au finalizat contractual în luna decembrie. Contractul este încheiat până la data de 30.06.2023 și sperăm să continuăm și dupa această perioadă. Avem încredere în parteneriatul cu Exclusive Car și sperăm că nu-i vom dezamăgi”, a precizat directorul de marketing al clubului nostru, Mihai Constantinescu.

Despre EXCLUSIVE CAR

Debutând în 2007, în domeniul transportului  rutier de mărfuri în regim național, compania s-a dezvoltat continuu, concurențial cu piața. Startul a fost dat cu un singur camion, cu mult entuziasm, furnizând servicii de transport național rutier de mărfuri.

Dezvoltarea a fost constantă în toată această perioadă, iar nevoia ca EXCLUSIVE CAR să fie înregistrată ca și marcă la OSIM nu a fost decât o certitudine a întregii activități.

În prezent, EXCLUSIVE  CAR deține un parc auto de peste 100 de vehicule (autotractoare, semiremorci și autilitare), fiind o echipă cu experiență, formată din 80 de angajați, ce sunt repartizați pe activități, conducătorii auto reprezentând 75%, iar serviciile conexe 25%

Compania și-a dezvoltat activitatea pentru a furniza o gamă completă de servicii pentru clienții săi:

– transporturi internaționale rutiere;

– logistică & depozitare;

– service și întreținere auto;

– servicii comerciale aferente.

Prin activitatea desfășurată și prin modul constant în care au fost acoperite cerințele unei piețe intens concurențiale, EXCLUSIVE CAR a devenit, după 15 ani de activitate, un important furnizor de servicii integrate, în special în transportul la temperatura controlată, în care activează în totalitate de 5 ani.

EXCLUSIVE CAR dispune, la acest moment, de unul dintre cele mai importante parcuri auto specializate pe transport la temperatură controlată din Prahova, unici furnizori de sevicii adiacente transportului de marfă de mare și mic tonaj ce cuprinde:

– toată gama de reparații, întreținere și verificare periodică a acestora (Carrier , Euromaster & Truck Zone);

– spălători auto campioane & turisme;

– Inspectții Tehnice Periodice (ITP) pentru întreaga gamă de autovehicule;

Totodată, compania promovează și implementează sustenabilitate oferind transportul echipei EXCLUSIVE CAR cu autovehicule nepoluante (electrice) cât și acoperirea necesarului de energie electrică în proporție de 80% prin sistem de producere a energiei solare cu ajutorul panourilor fotovoltaice instalate pe clădirile sediului companiei.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043