Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași/ Concentrați pe victorie!

Ne întoarcem, mâine, pe „Ilie Oană”, pentru meciul cu Dunărea Călărași dar și, sperăm cu toții, pentru cea de-a 12-a victorie stagională. Partida va începe la ora 12.30 și se va juca cu tribunele goale, accesul spectatorilor nefiind permis. Întâlnirea va fi transmisă în direct de către Digisport, LookSport și TelekomSport.

Cu 33 de puncte adunate după 12 meciuri, „lupii” speră să-și consolideze, mâine, poziția din fruntea clasamentului, înaintea seriei de foc din finalul lui 2021, atunci când îi așteaptă duelurile cu principalele contracandidate la promovare, Concordia Chiajna, Hermannstadt și Universitatea Cluj.

Mâine, pe „Ilie Oană” va sosi Dunărea Călărași, iar calculele hârtiei îi așează pe elevii lui Nicolae Constantin în postura favoriților indiscutabili. „Dacă ne uităm strict la clasament și la rezultate, atunci ar părea un meci ușor. Dar, dacă luăm și analizăm în detaliu jocurile lor o să vedem că întâlnim o echipă care este bine organizată defensiv, bine pregătită fizic și care are în componență mulți jucători tineri, care își doresc să se afirme. Sunt periculoși, asta și pentru că vin fără să aibă ceva de pierdut, și să nu uităm că și etapa trecută am întâlnit un adversar cam de aceeași categorie, Astra Giurgiu, și s-a făzut cât de greu ne-a fost să învingem”, a avertizat Nicolae Constantin. La rândul său, unul dintre integraliștii din acest sezon, fundașul central Marian Huja a spus că „nu există meciuri ușoare în Liga 2. O să fie o confruntare dificilă, dar suntem pregătiți mental și fizic și trebuie să dăm 100%, astfel încât să nu le oferim nicio șansă adversarilor, să nu-i lăsăm să aibă încredere că ne pot învinge. Trebuie să câștigăm meciul și să-i facem pe suporteri, cei care, din păcate, vor sta la televizor, să fie din nou mândri de noi”.

Pentru confruntarea de mâine, tehnicianul petroliștilor are tot lotul valid, o situație unică în acest sezon. „Ne-am pregătit bine toată săptămâna, suntem cu toții sănătoși! Și când spun asta mă refer la faptul că nu mai avem niciun accidentat, au fost prezenți 32 de jucători la antrenamente, și sper, acum, să fiu inspirat în alegerea celor 20 care vor fi pe raportul de joc”, a mărturisit Nicolae Constantin.

Întâlnirea de pe „Ilie Oană” va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Mihai Motan (Târgoviște) – Cosmin Vițelaru (Vaslui) și Cosmin Cercel (Piatra Neamț). Arbitru de rezervă va fi Sergiu Anton (București), iar ca observatori au fost delegați Eduard Dumitrescu (București) și Mihai Prunariu (Tg. Jiu).

Mai jos puteți urmări înregistrarea integrală a conferinței de presă în care Nicolae Constantin și Marian Huja au prefațat confruntarea cu Dunărea Călărași.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826