Costel Lazăr: „Sperăm să avem parte de surprize plăcute cât de curând”

Traversând o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv, Petrolul conducând în clasamentul eșalonului secund după o serie de zece victorii consecutive, clubul nostru are parte de stabilitate și din punct de vedere administrativ. Lucru subliniat și întărit de către președintele Costel Lazăr.

Ne bucură parcursul excelent pe care l-a avut echipa și, în același timp, ne obligă și pe noi, cei care conducem destinele clubului, să ne ridicăm la același nivel și să asigurăm toate condițiile necesare pentru ca obiectivul propus să fie atins. Există stabilitate, există unitate, avem convingerea că și problema mărcilor se va rezolva în perioada imediat următoare, astfel încât sunt toate premisele ca lucrurile să meargă la fel de bine și să putem duce Petrolul acolo unde îi este locul, adică în prim-planul fotbalului românesc”, a spus Costel Lazăr.

„Avem deschise mai multe discuții pentru încheierea unor parteneriate care să consolideze bugetul clubului și sper să le concretizăm în viitorul apropiat. Totodată, pentru că au existat unele semne de întrebare, aș vrea să explic de ce am continuat să purtăm, pe pieptul tricourilor de joc, numele partenerului din sezoanele trecute, VEOLIA, deși contractul s-a încheiat la finalul lunii iunie. A fost, în primul rând, un gest de apreciere, de recunoaștere și de mulțumire pe care membrii fondatori ai Asociației au ținut să-l transmită, în acest mod, celor care ne-au fost alături și ne-au susținut la un nivel extraordinar de-a lungul celor patru ani de asociere, timp în care au asigurat absolut tot ceea ce a fost necesar, contribuind la revitalizarea clubului, și ne gândim aici și la faptul că mai mulți tineri jucători s-au lansat în această perioadă și au ajuns până la nivel de echipe naționale. Consider că a fost un gest absolut normal și nu ascund faptul că ne dorim foarte mult ca VEOLIA să revină lângă noi. Sperăm să avem parte de surprize plăcute cât de curând”, a adăugat oficialul clubului petrolist.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043