Ultima apariție din play-off

Cu doar trei puncte obținute în patru meciuri, Petrolul și-a închis definitiv șansele de a ocupa un loc pe podiumul eșalonului secund încă de dinaintea disputării ultimei etape din play-off-ul de promovare. Cu toate acestea, „lupii” nu vor privi jocul de duminică, de la Mioveni (ora 18.30), ca pe unul de vacanță, ci vor viza o victorie care să-i ajute să evite poziția a șasea a ierarhiei.

Din păcate, după eșecul dramatic suferit marți, pe „Ilie Oană”, în confruntarea cu FC Argeș, „lupii” nu vor mai avea parte de o veritabilă finală la Mioveni, în meciul programat să se dispute duminică, de la ora 18.30. Până la urmă, partida va conta, în lupta pentru promovare, doar pentru echipa gazdă, CS Mioveni fiind sigură că va obține biletele pentru primul eșalon în cazul unei victorii, la fel cum și un rezultat de egalitate i-ar putea fi suficient, în cazul în care UTA nu pierde meciul ce se va disputa, de la aceeași oră, la Pitești.

În ceea ce-i privește pe „găzari”, singura miză a întâlnirii de duminică o reprezintă evitarea ultimului loc din play-off, lucru posibil doar în cazul unei victorii la Mioveni. Petroliștii, cei care vor fi conduși duminică, de pe bancă, de către Cătălin Munteanu, vor intra de mâine în cantonament, iar în jocul din ultima etapă, pe lângă Saim Tudor, accidentat, nu-i vor avea la dispoziție nici pe Laurențiu Marinescu și Leonel Pierce, ambii fiind suspendați.

Partida va fi condusă de către o brigadă formată din Radu Petrescu (București) – Florin Păunescu (Rm. Vâlcea) și Vlad Bârleanu (București). Arbitru de rezervă va fi Vasile Buzea (București), iar ca observatori au fost delegați Ștefan Szilaghi (Satu Mare) și Cristian Petrean (Hunedoara).

Următorul meci

AFC Astra vs FC Petrolul Ploiești (On time)

Liga 2

Clasament

LocClubMPct
11130
21127
31126
41125
51121