Pregătiri pentru confruntarea de la Slobozia

Petroliștii își vor încheia, duminică, seria jocurilor susținute pe teren teren străin în acest campionat. Formația pregătită de către Octavian Grigore o va întâlni pe Unirea Slobozia, într-un meci ce va începe la ora 12.30, fiind transmisă de către Digisport, Looksport și Telekomsport.

După ce, miercuri, au tranșat, tot în deplasare, duelul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, consolidându-și, astfel, poziția din fruntea Grupei B de play-out, „lupii” s-au întors, din ziua următoare, la antrenamente. Mâine este programată plecarea spre Slobozia, Octavian Grigore având, și de această dată, destule probleme de efectiv. Astfel, fundașul central Bart Meijers, cel care a suferit o accidentare la Tg. Jiu, a intrat pe lista indisponibililor, una care îi mai cuprinde pe Romario Moise, Kitanov, Mitrea,  Balint sau Bogdan Vlad, alături de mai vechii absenți Enache și Salifu. Revine, în schimb, Marian Huja, tânărul apărător antrenându-se, astăzi, la capacitate normală, alături de coechipierii săi.

Adrian Nicolae, convocat la reprezentativa „U18”

Pentru jocul de la Slobozia nu va fi disponibil nici Adrian Nicolae, fundașul central fiind convocat pentru o acțiune a echipei naționale „Under 18”. Lotul se va reuni, mâine, la Buftea, pentru un stagiu de pregătire ce se va întinde până pe 27 aprilie și va cuprinde și un joc școală.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043