Unirea Slobozia – FC Petrolul / Ultima deplasare a sezonului

Linia de finish a stagiunii 2020-2021 din Liga 2 se apropie de final, iar pentru Petrolul meciul de mâine, de la Slobozia, va fi ultimul disputat în deplasare în acest sezon. Partida va începe la ora 12.30 și va fi televizată de către Digisport, Telekomsport și Looksport.

Două jocuri mai au de susținut „lupii” în acest campionat, unul în care, din păcate, au ieșit prematur din lupta pentru promovare. Petroliștii ocupă primul loc în Grupa B din play-out, poziție pe care au preluat-o după victoria obținută, la jumătatea săptămânii, pe terenul Viitorului Pandurii Tg. Jiu, și pe care vor încerca să o consolideze după întâlnirea de mâine, de la Slobozia. Un meci care are, în schimb, o miză mult mai concretă pentru gazde, Unirea având mare nevoie de puncte în tentativa de a evita retrogradarea directă și de a spera, astfel, la ocuparea locului de baraj, pentru care se află în luptă cu CSM Reșița.

Elevii lui Octavian Grigore vor pleca, de astăzi, spre Slobozia, din lot lipsind o serie de jucători, care se confruntă cu probleme de natură medicală. Astfel, Meijers, Moise, Kitanov, Mitrea, Balint sau Vlad Bogdan sunt indisponibili, în vreme ce tânărul apărător Adrian Nicolae a fost convocat la reprezentativa „U18”, pentru o acțiune ce se desfășoară de astăzi până pe 27 aprilie. Va reveni, în schimb, fundașul central Marian Huja, cel care, în iarnă, la precedenta confruntare directă dintre Unirea și FC Petrolul, disputată tot la Slobozia în cadrul sezonului regular, a marcat un gol în victoria clară a „lupilor” (scor 3-0).

Întâlnirea de mâine va începe la ora 12.30 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Rareș George Vidican (Satu Mare) – Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) și Călin Cimpoieru (Lugoj). Arbitru de rezervă va fi Cristian Georgescu (București), iar ca observatori au fost delegați Veronel Silviu Ioan (Galați) și Lucian Cîrjă (Constanța).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043