Pregătiri pentru ultima „finală” a anului!

„Lupii” pregătesc în aceste zile ultima partidă din 2021, derbiul cu Universitatea Cluj. „Tratați meciul ca pe o finală!”, este mesajul pe care Nae Constantin l-a transmis elevilor săi, înaintea antrenamentului din această dimineață, desfășurat la Blejoi, toată lumea fiind conștientă că o victorie în confruntarea cu „șepcile roșii” ar cântări mult în economia luptei pentru promovare.

După jocul de la Mediaș, în lotul „galben-albaștrilor” a apărut o problemă de natură medicală, Silviu Pană suferind o accidentare la gleznă, astfel încât mijlocașul nu va fi apt pentru ultima confruntare a anului. În schimb, Viorel Lică a trecut peste accidentarea ce l-a împiedicat să fie bun de joc pentru duelul cu FC Hermannstadt, iar de la începutul acestei săptămâni se pregătește normal, alături de colegii săi.

Întâlnirea dintre FC Petrolul și FC Universitatea Cluj se va disputa marți, 7 decembrie, de la ora 17.00, pe „Ilie Oană” și se va bucura de prezența fanilor în tribune. Accesul spectatorilor va fi permis în limita a 30% din capacitatea arenei, doar pentru persoanele vaccinate cu schema completă sau trecute prin boală în ultimele 180 zile. Biletele pentru această întâlnire vor fi disponibile, începând din această seară, on-line, pe www.entertix.ro, iar sâmbătă (orele 10.00 – 15.00), duminică (orele 10.00 – 17.00), luni (orele 09.00-17.00) și marți (orele 09.00 – 17.00) vor putea fi procurate și de la casa stadionului „Ilie Oană”.

„Căpitanul” s-a întors!

Începând din această săptămână, din stafful tehnic al echipei noastre face parte și fostul căpitan al „galben-albaștrilor”, Laurențiu Marinescu! După ce și-a încheiat, nu cu mult timp în urmă, cariera de jucător, una în care a bifat peste 200 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc, cucerind trei „Cupe” și o „Supercupă”, Marinescu (37 ani) face, acum, primii pași în cea de antrenor, urmând să se numere, alături de Valentin Bădoi, Cătălin Grigore și Bebe Bărbulescu, printre asistenții lui Nicolae Constantin. În paralel, Marinescu va colabora și cu grupele Centrului de Copii și Juniori al clubului nostru.

Bine ai revenit, Laurențiu Marinescu!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043