Prima remiză a verii: 1-1 cu NK Krsko

Petrolul a susţinut, în această seară, cel de-al doilea joc de pregătire din cadrul stagiului sloven, confruntându-se cu o echipă de prim-eşalon, NK Krsko. Meciul s-a încheiat nedecis, 1-1, golul “lupilor” fiind marcat de către Antoche, cu patru minute înainte de final.

Leo Grozavu a început meciul de la Krsko cu un “11” total schimbat faţă de cel folosit în primul joc, contra bosniecilor de la FK Tuzla Ciy, tehnicianul “lupilor” căutând, astfel, să le dea minute egale tuturor jucătorilor din lot. De remarcat ar fi faptul că în formula de start a “galben-albaştrilor” s-au regăsit trei jucători “U 21”, portarul Petrişor, Ene si Saim Tudor, şi alţi doi “U 18”, Ţicu şi Rus, dar asta nu i-a împiedicat pe ploieşteni să joace de la egal la egal, în primele 45 de minute, cu oponenţii lor.

A rezultat, astfel, o primă repriză desfăşurată sub semnul echilibrului, cu două bune situaţii ale petroliştilor, şutul lui Ene (24), respins de lângă bară de către Zalokar, şi încercarea lui Herea (27) de a-l surprinde pe portarul gazdelor cu o minge trimisă de la circa 22 de metri, şi cu alte două trecute în contul slovenilor, la ocaziile lui Sreckovic (43) şi Mandic (44).

După pauză, Krsko a reuşit să deschidă scorul în minutul 57, atunci când Sreckovic a intrat în careu pe stânga şi, după un dribling scurt, a trimis fără speranţe pentru Petrişor, obligându-i pe ploieşteni să alerge după egalare. Pe care au  reuşit-o aproape de final, atunci când, la un corner bătut de Ciocâlteu, de pe stânga, ANTOCHE (86)  a reluat cu capul, din preajma punctului cu var, făcând inutil plonjonul lui Frelih.

S-a terminat 1-1, “lupii” bifând, astfel, şi o primă remiză în această vară, după victoria cu CS Baloteşti (2-0) şi eşecul cu FK Tuzla City (1-2). Urmează, marţi, meciul cu croaţii de la HNK Gorica, o nou-promovată în primul eşalon, ce se va disputa la Velika Gorica, o suburbie a Zagrebului, de la ora locală 16.00 (17.00 în România).

……………………

NK Krsko – FC Petrolul Ploieşti 1-1 (0-0)

Marcator: Sreckovic (57)/Antoche (86)

NK Krsko: Zalokar – Glover, Kulinits, Brekalo, Stefulj – Mandic, Ogrinec, Ahcin, Sreckovic – Ristovski, Vekic. Au mai jucat: Frelih – Sofler, Kovacic, Da Silva, Volaric, Zakrajsek, Bozic. Antrenor: Alen Sculac.

FC Petrolul: Petrişor (60 Isvoranu) – Rus (60 Olaru), Plămadă (60 Antoche), Ţicu (70 Cazan), Ţigănaşu (81 Danci) – Ghinga (cpt) (77 Chindriş) – Ene (70 Cruceru), Cl. Herea (75 Ciocâlteu) – N. Popescu (46 Neziri), Arnăutu (75 Lambru), Saim Tudor (90 Velisar). Antrenor: Leo Grozavu.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043