Revenire la normalitate/După trei luni, antrenament în efectiv complet!

DDupă 14 zile de cantonament desfășurat în condiții de izolare strictă, precum și după trei testări COVID-19 trecute cu succes, petroliștii au ajuns, în sfârșit, la momentul pe care îl așteptau de aproape trei luni de zile, acela al primului antrenament derulat în condiții normale.

Astfel, în această după-amiază, „lupii” s-au reunit pe terenul de la Pleașa, acolo unde Costel Enache i-a avut la dispoziție, cu o singură excepție, pe toți jucătorii din lot. Singurul absent a fost Mario Bratu, cel care, acuzând o problemă medicală, de natură musculară, va absenta câteva zile de la antrenamente.

De astăzi, așadar, „găzarii” au intrat în ciclul normal de pregătire în perspectiva fazei finale a sezonului, cea care va decide cele două promovate și echipa participantă la baraj. După cum se știe, play-off-ul, la care participă primele șase clasate, este stabilit să debuteze pe data de 4 iulie, singura necunoscută fiind aceea a programului celor cinci etape, ce va fi stabilit în urma unei trageri la sorți.

Pregătiți pentru cele cinci finale!

Evident, momentul primului antrenament în grup a fost primit cu mare bucurie de către petroliști. „Trăim o senzație aș spune unică, pentru că, în sfârșit, am reușit să ne antrenăm împreună! Au fost două săptămâni grele, dar ne-am adaptat și este important că suntem sănătoși și că ne putem pregăti pentru ceea ce urmează. Vor fi cinci finale, dar avem un grup bun și sunt convins că rezultatele vor fi pe măsură!”, a mărturisit unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, fundașul dreapta Ștefan Bărboianu.

„A fost o perioadă foarte dificilă, cu pregătire individuală acasă, apoi cu antrenamente cu câte patru jucători, dar, ușor-ușor, intrăm în normal și eu zic că suntem pregătiți pentru ce va urma. Avem un grup unit și vom face cu brio! Abia așteptăm meciurile oficiale, suntem gata să dăm totul pe teren și, cu siguranță, la sfârșit vom avea motive să ne bucurăm”, a spus și golgheterul echipei, Sergiu Arnăutu.

Mai jos, declarațiile complete ale celor doi jucători, în format video pentru FCP TV, precum și o amplă galerie foto de la antrenamentul de astăzi.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043