Un nou antrenor pentru FC Petrolul. Octavian Grigore trece în conducerea clubului!

FC Petrolul Ploieşti va aborda partea a doua a sezonului cu o altă conducere tehnică, după ce Octavian Grigore a decis, la finalul ultimei etape a turului, să renunţe la funcţia de antrenor principal al echipei şi să se dedice unui post din cadrul staffului administrativ al „galben-albaştrilor”.

„Tavi Grigore rămâne alături de noi! Am plecat la drum împreună şi vom continua împreună! El va face, practic, un pas în faţă, va ocupa un post în conducerea clubului şi, alături de partenerul nostru, Veolia, vom duce mai departe proiectele pe care le-am început aici. Îi mulţumim pentru toată munca depusă ca antrenor, într-o perioadă în care prea puţini ar fi avut curajul să se înhame la un asemenea proiect, şi suntem convinşi că, prin experienţa sa, Tavi va ajuta Petrolul la fel de mult şi din noua postură”, a confirmat preşedintele Cristian Vlad.

„Cât de curând vom decide numele noului antrenor. Sunt discuţii cu mai mulţi tehnicieni, iar cel care va prelua echipa trebuie să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus pentru acest sezon, anume promovarea în eşalonul superior. De asemenea, vom căuta, în această pauză, să întărim lotul cu jucători de valoare, cu care să începem să pregătim, încă de pe acum, strategia pentru sezonul următor”, a conchis oficialul Petrolului.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043