Vali Ticu, încă trei ani alături de FC Petrolul!

Căpitanul “lupilor” și-a prelungit contractul cu echipa noastră. Noul angajament se va întinde până în 2026!

Produs al Petrolului, Vali Țicu (22 ani) este exemplul perfect al jucătorului atașat de culorile unui club. Crescut în academia „galben-albaștrilor”, Țicu a debutat pentru prima echipă în Liga a 3-a, pe 30 martie 2018, într-un joc cu Flacăra Moreni, parcurgând, mai apoi, alături de Petrolul, toate treptele către primul eșalon. A devenit, rapid, titular indiscutabil și, totodată, unul dintre liderii echipei, iar din sezonul 2021-2022 a primit și banderola de căpitan al „lupilor”.

Țicu se apropie de granița celor 150 de prezențe oficiale în tricoul Petrolului, 46 dintre acestea fiind în Superliga, el având, totodată, și 6 goluri marcate pentru gruparea noastră.

Evoluțiile sale l-au propulsat și către loturile naționale, fiind unul dintre oamenii de bază cu care Romania „U21” a abordat turneul final al Campionatului European de Tineret, din vara acestui an. De asemenea, a pășit și în anturajul primei reprezentative, aflându-se în lotul „tricolorilor” pentru jocul din deplasare cu Elveția, din preliminariile CE 2024.

Mult succes, Vali!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913