Victoria, singurul obiectiv pentru meciul de la Moreni

Petrolul va susţine, mâine, de la ora 15.00, cel de-al treilea joc oficial din 2018, pe terenul formaţiei dâmboviţene CSM Flacăra Moreni. Un meci pe care elevii lui Romulus Ciobanu îl vor aborda doar cu gândul la cele trei puncte puse în joc, în tentativa de a-şi păstra sau, de ce nu, chiar de a-şi mări, după această rundă, avantajul faţă de principala urmăritoare, AFCM Alexandria.

Cu un start de sezon în care, din varii motive, mai mult a stat decât a jucat, Petrolul speră să-şi păstreze parcursul de regularitate şi după deplasarea de mâine, de la Moreni, şi să bifeze, astfel, cel de-al treilea succes din tot atâtea jocurile oficiale susţinute în 2018. Lideri în clasamentul Seriei a III-a, cu două lungimi avans faţă de AFCM Alexandria şi opt faţă de Voinţa Turnu Măgurele, “lupii” pornesc cu prima şansă în confruntarea de mâine, una în care întâlnesc echipa de pe locul opt, dar asta nu înseamnă că nu vor trata cu toată atenţia confruntarea de la Moreni, cu atât mai mult cu cât sunt puşi în gardă şi de modul în care s-a derulat ostilităţile în tur, atunci când Flacăra a fost la un pas să dea lovitura pe “Ilie Oană”.

Ploieştenii au intrat, din această după-amiază, în cantonament, Romică Ciobanu având tot lotul valid pentru confruntarea de mâine. Singura incertitudine planează asupra lui Saim Tudor, cel care, la antrenamentul de dimineaţă, a suferit o entorsă, rămânând de văzut dacă la ora jocului va fi la capacitate maximă.

Arbitrează Dragoş Istrate

Pentru confruntarea de mâine, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat o brigadă experimentată, la centru urmând să fie bucureşteanul Dragoş Istrate, component al lotului de Liga 1. Acesta va fi ajutat, de la cele două linii, de către Marius Badea (Rm. Vâlcea) şi Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea), în vreme ce observatori au fost delegaţi Ioan Filip (Slatina, arbitraj) şi Sorin Cojocaru (Bucureşti, organizare).

Partida va începe la ora 15.00, iar intrarea spectatorilor va fi liberă, microbiştii ploieşteni urmând să fie dirijaţi către tribuna a II-a a stadionului din Moreni.

Următorul meci

FC Voluntari vs FC Petrolul Ploiești

Stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11737
21732
31730
41729
51725