Viitorul Pandurii – FC Petrolul/Cu gândul doar la victorie!

După pasul greșit comis etapa trecută chiar pe propriul teren, în confruntarea cu Dunărea Călărași, petroliștii sunt hotărâți să-și reia șirul victoriilor în deplasarea de la Tg. Jiu, acolo unde o vor întâlni pe Viitorul Pandurii.

Fără doar și poate, elevii lui Viorel Moldovan au dat senzația, în acest debut de sezon, că se simt mai bine pe teren străin decât în propiul fief. Au câștigat ambele deplasări de care au avut parte până acum, 4-0 la Reșița și 2-1 la Miercurea Ciuc, așa încât își fac speranțe mari că se vor întoarce cu toate cele trei puncte și de la Tg. Jiu.

Mâine, de la ora 11.00, Petrolul va debuta, practic, pe noua arenă gorjeană, având-o ca adversară pe Viitorul Pandurii, formația pregătită de către Flavius Stoican, cel care s-a aflat pe banca „galben-albaștrilor” în prima parte a stagiunii precedente. Viitorul a bifat două succese în acest campionat, ambele în fața unor nou-promovate (la Recea și, acasă, cu CSM Slatina), și tot atâtea înfrângeri, ambele pe teren propriu, în compania unor pretenedente la promovare (Rapid și U Craiova).

Pentru a pregăti în detaliu confruntarea, „lupii” au plecat încă de joi spre Tg. Jiu, astăzi efectuând un antrenament pe un teren din zonă. În lotul lui Viorel Moldovan figurează o singură absență, Antoniu Manolache neavând drept de joc după eliminarea din runda precedentă, revenind, în schimb, atacantul Valentin Balint, cel care, contra Dunării Călărași, și-a ispășit etapa de suspendare. Ca o noutate absolută, în lot a fost cooptat și tânărul jucător Leonard Iovu, cel care, cu această ocazie, a fost promovat de la formația „U19” a clubul nostru.

Partida de mâine va începe la ora 11.00, nefiind preluată de către televiziunile deținătoare de drepturi pentru eșalonul secund. FCP TV va transmite întâlnirea în format live video, pe canalul oficial de YouTube, ce poate fi accesat aici.

 

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913