Antrenamente speciale pentru juniorii Petrolului

Preluăm și implementăm cele mai bune practici internaționale pentru Academia Petrolul Ploiești, astfel încât discipolii noștri să fie educați multilateral din punct de vedere atletic.
Una dintre modalitățile de a spori perfomanța, echilibrul și alte abilitați ale unui tânăr jucator de fotbal este de a combina antrenamentele de bază cu cele de Judo.
Cu ce îl ajută?
Judo îl face pe tânărul jucător de fotbal foarte conștient de cădere, atunci când nu îi este frică de suprafata de joc, respectiv își dezvolta obiceiuri de a lua diferite decizii în strategia personală de echilibru.
Judo îl ajută să înțeleagă că, chiar dacă cineva este mai puternic decât tânărul jucator, cel din urma poate decide mult mai eficient cum sa acționeze și sa își folosească puterea in propriul avantaj. Astfel, tânărul jucator se simte confortabil în echilibru, îl poate folosi în avantajul său când este forțat de adversar.
Un alt beneficiu este puterea de bază. Acest lucru este important pentru performanță și prevenirea accidentărilor.
Deși Judo are o cultură complet diferită de fotbal, îi aduce tânărului jucator de fotbal idei ce pot fi aplicat in teren, astfel se dezvoltă și capacitatea de analiză a jocului.
Așadar, astăzi, 30 septembrie, discipolii Academiei Petrolul Ploiești ai grupei de vârsta 2006 au deschis orele de Judo. Antrenamentul a avut loc la Felix Kombat Gym, de la Scoala Gimnazială „Rareș Vodă” din Ploiești, partenerul proiectului, care va deveni gazda sesiunilor de Judo și pentru următoarele grupe ai academiei.
Profesorul orelor de Judo este Eugen Rusu, multiplu campion la Judo în diferite țări.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043