Parteneriat între FC Petrolul şi Flanco

FC Petrolul Ploieşti a anunţat, astăzi, încheierea unui parteneriat cu compania Flanco, cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Anunţul a fost făcut de către preşedintele executiv al petroliştilor, Cristian Vlad, şi de către Mihăiţă Herea, retail manager Flanco.

“Pentru noi este un parteneriat extrem de important. Am venit alături de o echipă mare, FC Petrolul Ploieşti, şi suntem mândri de acest lucru. La fel cum Flanco a depăşit cu succes momentele dificile din istoria sa, iar astăzi a devenit cel mai important retailer electro-IT, aşa suntem convinşi şi că Petrolul se va întoarce acolo unde îi este locul, în Liga I”, a declarat Mihăiţă Herea. “Am identificat în această echipă spiritual de învingători, spirit care ne caracterizează şi pe noi. În plus, asocierea noastră constă, dacă vreţi, şi în asocierea culorilor, pentru că galben-albastru sunt şi culorile Flanco. Ne dorim un parteneriat pe termen lung”, a mai spus Mihăiţă Herea.

La rândul său, preşedintele petroliştilor, Cristian Vlad, a punctat faptul că “odată cu asocierea cu un lider mondial, şi aici mă refer la grupul Veolia, alături de noi au venit, şi sunt sigur că vor mai veni, şi alţi parteneri importanţi”.

“Am încheiat acest parteneriat cu compania Flanco şi am plăcerea să vă anunţ că alături de noi a venit şi un alt partener extrem de important, anume dezvoltatorul imobiliar Impact. De asemenea, după cum s-a văzut încă de la meciurile trecute, clubul nostru a încheiat un parteneriat şi cu Superbet, aşa încât cred eu că suntem pe drumul pe care ni l-am dorit cu toţii. Iar faptul că vin alături de noi companii şi oameni importanţi nu poate decât să ne bucure şi să certifice faptul că Petrolul se asociază numai cu lideri”, a mai declarat Cristian Vlad.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043